Nejste přihlášen/a.
bereš podporu dál, pokud na ni máš i ty následující 2 měsíce nárok. Uvidíš jak se na to budou na pracáku tvářit, můžou ti říct že 2 měsíce je dlouhá doba a mezitím můžeš pracovat jinde a budou ti dávat doporučenky. Nejspíš tě ale nikde stejně nevezmou, když jim řekneš že máš od září podepsanou smlouvu jinde
@adamh - Paní mi neustále domlouvá jiné práce, které mi ani nevyhovují a je jí to úplně jedno i když jsem si už práci našel.
Práci budete mít (možná) od září. Pokud jste si jistý, že skutečně nastoupíte, můžete klidně vzít něco z toho, co vám ÚP nabízí a odejít na konci zkušební doby (pohlídat si, aby ve smlouvě byla). Nebo se můžete z ÚP odhlásit, dva měsíce si platit zdravotní pojištění sám a máte vůbec pokoj.
Tomu, že vám paní "neustále domlouvá jiné práce" se nedivte, to je zas její práce a vy dokud jste registrován musíte podmínky dodržovat.
Ber to jako super zkušenost se současným režimem. Hodně mladých si myslí, že to v čem žijem je demokracie nebo dokonce právní stát, apod. Tak si to prostě vychutnej ![]()
Na druhou stranu si připrav postup, pokud by tě ten "předem podepsaný" zaměstnavatel nevzal nebo propustil po pár dnech... Počítej se vším...
Ona taky dělá svou práci.Jsi vedený na ÚP,bereš podporu a dostáváš doporučenky.To že máš pracovní smlouvu od 1.9, v tom nehraje roli,nyní jsi pořád ještě evidovaný a musíš plnit co máš.
Jestli jde změna zprostředkovatelky nevím,ale nemají to nějak rozdělený např.podle písmena abecedy příjmení?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.