Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych jet s kámošem na jižní Moravu tuzemskou rekreaci do hotelu a skloubit koupání v rybníku s poznáváním památek a ZOO. Moje sestra mne řekla, že jsem staromódní a tuzemské zájezdy byly dříve od CK.Čedok výsadou pro staré důchodce.Dnes frčí trend moře a letecké zájezdy.Tím se dá před známými přece jenom snobsky pochlubit a bere se to za plnohodnotnou dovolenou na úrovni.Tuzemská rekreace je nemoderní a sockovská, kdo na nic nemá mne sestra řekla s ironickým smíchem. Měl bych být směšný a trapný, že nejdu na léto s davem dovolenkářů k moři a vybočuji z řady?
administrátor uzavřel tuto otázku
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
5x
Sestra je hlupačka. Já třeba mužů jet X-krát k moři, ale mám doma měsíční mimčo a proto pojedu jen po ČR a co jako? A pojedu rovnou 2x.
Letecké zájezdy pro 2 lidi na týden all-in dnes stojí jak jedna výplata. To má být jako důkaz bohatství? Opravdu vtipné.
Letecké zájezdy pro 2 lidi na týden all-in dnes stojí jak jedna výplata. To má být jako důkaz bohatství? Opravdu vtipné.
ivan*
Další průpovídku moje setra dodala nebo si spíše tak rýpla do mne, že největší CK Čedok která má dlouholetou tradici u nás na trhu též segment tuzemské rekreace kterou běžně nabízeli v nabídkách zájezdů v minulosti úplně nyní opustili, protože se již změnili jejich klienti a poptávka. Jsou náročnější, luhy a háje už jim nestačí a klientela je podstatně bohatší než tomu bylo předtím v minulých letech. Jet na tuzemský zájezd autokarem je návrat někam do 80let-retro a působí jako by člověk vyrazil na výlet velmi starým kolem a všichni se mu posmívali.Vnímáte to podobně nebo jinak než moje sestra?
2x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]