Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neurcite bolesti kolena

Od: aja1946® odpovědí: 5 změna:
Boli poškozený meniskus trvale nebo jen obcas. Ortoped mi nedal termin hned. Z ničeho nic mi projede kolenem obrovská bolest nemohu ho pokrcit, musim chvili stat oak přejde, chodi treba 2bdny a najednou znovu. Diky
doplněno 01.07.23 12:05: Studené nebo teple obklady? Dik
doplněno 01.07.23 12:06: Studené nebo teple obklady, diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkuste si v lékárně pořídit pružný návlek ztahující kolení kloub. Je to účinné a efektivní řešení. Mrkněte sem: vitakom.cz/...

hodnocení

Ortezu nosím už 14dni
kimbert*

Minulý měsíc jsem řešil podobný problém,bolest kolena ,křupání pod čéškou,ortoped měl podezření na prasklý meniskus,napsal mi tabletky na uvolnění kolene -diclofenac AL 50mg,a po deseti dnech při kontrole a po rengenu byla bolest čtvrtinová meniskuz vyloučil a spíš se klonil na poškozenou chrupavku, hlavně mě několikrát upozornil při napsání léku zásadně nepouživat žádné bandáže ,ortézy apod,že by se problém s kolenem zhoršil,ale vy asi máte koleno pravděpodobně v horším stavu podle velké bolesti,tak bez ortopéda a jeho diagnozy to nevylečíte.

hodnocení

Diclofenak beru když už to nemohu vydržet. Ortoped mě odmítl vzít dřív než 12. a do nemocnice nemohu, kdyby si mě tam nechali, kam se psem, nikoho nemam. Téměř jen zaujalo, zda teda vázat či be ano či ne. Nejvíc mi pomáhá elasticky obvaz

guma
hodnocení

0x

3 měsíce - 2 stroužky denně, jezte nadrcený syrový česnek. V polévce, na topince. Obsahuje síru a to mi pomohlo na má hrozná kolena. Ne česnek v tabletách, ten je neučinný.

Ortézu jsem nosil také, trochu pomáhala, ale ne moc. Když jsem dělal těžkou práci, tak jedině s ortézou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]