Nejste přihlášen/a.
Z vlastní zkušenosti a Pravidel:
Vložené otázky se zásadně nemažou, pokud nejsou svým zněním v rozporu s Pravidly. A to ani na žádost tazatele.
Co se příspěvků týká, několikrát se mi stalo, že jsem napsal špatnou/nevhodnou/nesouvisející odpověď/příspěvek. V takovém případě jsem použil tlačítko "nahlásit" a slušně s uvedením důvodu požádal o vymazání. Pokud si vzpomínám, tak mi admin vždy vyhověl.
Zkuste napsat více, o jaký příspěvek jde a proč, poté se někdo rozhodně, zdali je to vhodné smazat příspěvek.
Přesně to jsem měl na mysli. Jako když někdo dal nějaký doklad o platbě a byly tam podrobnosti o jeho (její) osobě...
Tomu nerozumím! Ty údaje podléhající autorským právům jsou ve vašem dotazu? Pak si myslím, že lze způsobem, který jsem zde již uvedl, požádat admina o kontakt a dotaz příslušně upravit, aby vyhovoval všem požadavkům. Jelikož jsou zde autorská práva docela hlídána, mohl byste se s adminem dohodnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.