Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žádost o smazání příspěvku

Od: obycejnyclovek odpovědí: 13 změna:
Zdravím. Přeji si kontakt na správce nebo někoho, kdo by smazal příspěvek. Je tu někdo, komu bych mohl napsat? Děkuji.
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

hm a jak chcete dokázat, že otázka, kterou chcete smazat je vaše? Nic u ní nesouhlasí s tímto příspěvkem.

Ukončil bych to tímto: před vložením otázky odsouhlasujete tohle: "Pokud neznáte pravidla poradny, nejdříve si je přečtěte pravidla poradny. Otázky nemažeme! "

hodnocení

2x

Z vlastní zkušenosti a Pravidel:

Vložené otázky se zásadně nemažou, pokud nejsou svým zněním v rozporu s Pravidly. A to ani na žádost tazatele.

Co se příspěvků týká, několikrát se mi stalo, že jsem napsal špatnou/nevhodnou/nesouvisející odpověď/příspěvek. V takovém případě jsem použil tlačítko "nahlásit" a slušně s uvedením důvodu požádal o vymazání. Pokud si vzpomínám, tak mi admin vždy vyhověl.

obycejnyclovek
hodnocení

Jen kde tu je to ono tlačítko?

Promiň, ale chce se mi odpovědět "Hledej, šmudlo"! Je totiž u každého příspěvku (dotazu, odpovědi, komentáře) v pravém horním rohu!

hodnocení

0x
Jak smazat/editovat otázku/odpověď?
Otázky/odpovědi můžete editovat i bez registrace. Podmínkou je stejný PC nebo registrace. Odkaz k editaci je aktivní 2 minuty od vložení příspěvku a čas na opravu je limitovaný 5 minutami. Pokud budete příspěvek editovat déle než 5 minut od jeho vložení oprava se neuloží.
Otázky/odpovědi může mazat pouze administrátor na požádání autora textu nebo při porušení pravidel. Mazání je vyhověno jen v případě, kdy to vyžaduje vážná situace. Rozhodně nejsou příspěvky mazány z rozmaru. Za vrcholně sobecké je považováno přání smazat otázku po jejím vyřešení
Doporučuji přečíst FAQ!

Co si přejeme:
- Vaši spokojenost. V opačném případě nás kontaktujte na admin@poradte.cz.
obycejnyclovek
hodnocení

Děkuji já tohle vše četl. Administratorovi jsem napsal už ale bez reakce. Podotýkám, že z rozmaru nic smazat nechci. Byl by tu někdo nebo třeba kapkanadeje, kdo by mi pomohl vyřešit tuto žádost? Ještě jednou děkuji.

Zkuste napsat více, o jaký příspěvek jde a proč, poté se někdo rozhodně, zdali je to vhodné smazat příspěvek.

výtka
Upozornění od administrátora 28. 06. 2023 08:38:11
Pokud tam nejsou citlivá data není absolutně důvod to mazat... a i ty jdou zpětně pozměnit.

Přesně to jsem měl na mysli. Jako když někdo dal nějaký doklad o platbě a byly tam podrobnosti o jeho (její) osobě...

obycejnyclovek
hodnocení

Ne, jde o úlohu k jedné závěrečné práci, kde jsou údaje podléhající autorským právům.

Tomu nerozumím! Ty údaje podléhající autorským právům jsou ve vašem dotazu? Pak si myslím, že lze způsobem, který jsem zde již uvedl, požádat admina o kontakt a dotaz příslušně upravit, aby vyhovoval všem požadavkům. Jelikož jsou zde autorská práva docela hlídána, mohl byste se s adminem dohodnout.

obycejnyclovek
hodnocení

Chci požádat o výmaz otázky, ve které je vidět slovní úloha a data pro závěrečnou práci.

Další diskuze už podle mě nemá smysl. Nechal bych to na komunikaci tazatele s adminem.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]