Nejste přihlášen/a.
Jde o typické svinstvo, jaké se na zastupitelstvech dějou každý den.
Chcete-li slyšet pouze legitimní ( zpravidla neúčinné ) možnosti postupu, tak si buď písemně stěžujte na nadřízený úřad ( ten to zamete pod koberec ) - nebo zkuste lidi v obci přesvědčit, aby takové vyvrhele už nevolili ( na to nemáte čas, sílu ani energii, nehledě k IQ českých voličů ) - nebo se modlete za nadpřirozený zásah ( tato možnost má, paradoxně, největší šanci na úspěch a nápravu situace ).
Já bych ten postup detailně rozepsala, vzala s sebou několik svědků a vydala se na ObÚ požádat vedení obce, aby mi to potvrdili podpisem s razítkem, že přesně tak se ono přidělování konkrétní nemovitosti dne toho a toho událo.Když se budou ptát, na co mi to je, tak potřebuji písemný doklad pro Černé ovce, pro právníka nebo pro odvolání starosty... Jenže mně se to řekne. Já jsem neznámý bojovník za práva lidu, ale Vy tam musíte s nimi žít a víte, jaké metody dovedou použít, když se chtějí pomstít.
Proc, popripade na zaklade jakeho zakona/narizeni, by mel OU potvrzovat razitkem a podpisem neci slohovou praci?
Aby přiznali, jak se tam čachrovalo. Aby pochopili, že veřejnost chce dodržování pravidel a nenechá se oblbovat.. Vím, že se budou kroutit nebo ho pošlou do háje, ale něco se přece musí podniknout. Jinak se to bude opakovat.
Proc by se kroutili? Spis se vsemu hezky od plic zasmejou. OU neni lamparna, aby razitkovali kdejaky pamflet. Urad opravdu nemusi potvrzovat kazdy papir, ktery jim kdo prinese, at uz s nim souhlasi nebo ne, ati je pravdivy nebo ne...
Vím, že to je laický přístup a žádat o razítko je směšné, ale těm zastupitelům to přece nemůže projít! Zatím to dělaji bezostyšně a s pohrdáním svými občany. Aspoň uvidí, že se schyluje k tomu, že se budou muset jednou zodpovídat. Tu reajci bych si natočila. Nebo tam přišla s televizí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.