Chytila jsem kdysi svrab na gyndě jako těhotná, byla jsem na rizikovém, takže jinde to nepřicházelo v úvahu. Všechno, co se dalo, jsem potom vyprala a vyžehlila. Byt vygruntovala
Manžel spal vedle mě v posteli a normálně v bytě fungoval, nic ode mě nechytil.
Nepodceňujte to, jinak se budete trápit klidně týdny , možná měsíce. Žehlení dle mě nestačí i když pomůže. Já jsem všechno oblečení a lůžkoviny zabalil do pytlů. A postupně to šlo do pračky s dezinfekci. Pak koupele ve vaně se solfatanem. A každý den nové oblečení a povlečení. použité jsem dával ihned do pytlů. Měl jsem k dipozici 2 matrace a byt sám pro sebe, proto nebyl problém režim dodržet. Za pár dnů bylo po problémů. Jestli máte gauč tak ten nepoužívat, a jiny polstrovaný nábytek, nebo používat s odstupem několik dnů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.