Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě garáže k pronájmu vedle majitele?

Od: dekl odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,
mám možnost si koupit ve městě v řadových garážích od souseda garáž, který jí bude prodávat.
Já mám svou garáž hned vedle.
Zatím jí nepotřebuju protože mi stačí jedna.
Je vhodné jí koupit a pronajímat z hlediska lidských vztahů nebo raději k pronájmu koupit jinde?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paveldvorak
hodnocení

1x

Pokud k zakoupení garáže potřebuješ mé svolení, nesouhlasím, NIC se nebude kupovat...

mnd®
hodnocení

1x

Koupit a pronajímat.Z těch peněz za pronájem si sám sobě splácet tu koupi.A navíc budeš mít pod dohledem co se s tou garáží děje.Co s tím mají společného nějaké lidské vztahy?

liska5
hodnocení

1x

Kdybych měla volné prachy, tak ji koupím určitě. Dobrá investice, a dá se říct, že pod kontrolou. Známý to tak provedl. V jedné má auto a v druhé aparatury a konstrukce, protože se živí ozvučováním akcí.

kolemjdouci
hodnocení

1x
Co s tím mají společného lidské vztahy?

kmet
hodnocení

0x

Jediné na čem záleží, je cena.

dekl
hodnocení

Dobrý den,
možná jsem to napsal nesrozumitelně.
Je lepší mít garáž k pronájmu vedle své vlastní garáže, kde bývám často nebo raději někde jinde?
Někdy je asi lepší některé věci nevidět ne?
A o co jde? Aby prodejce nevěděl a neviděl, že jste to koupil jen na pronájem? Nebo jde o to, aby vás nedráždilo, co tam bude nájemník mít a dělat?Pokud tam nebude skladovat a rozebírat kladené věci, tak vám to může být u zádele..Spíš jako nájemník bych nechtěl mít u zádele pronajímatele..Proč tam máte to a tohle..Je to jako mít za zadkem tchyni!
dekl
hodnocení

Na jednu stranu bych nechtěl aby prodejce - známý věděl, že chci garáž zatím pronajímat, to by mi jí s největší pravděpodobností asi ani neprodal :(
Jak toto vyřešit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]