Nejste přihlášen/a.
Jo, řeš to, video zanes na nádraží at se na to podívají.
Takže jel jsi rychlostí 40 kmh, čtyřicet metrů před tebou ti tam vjelo auto.
PAK OVŠEM NECHÁPU, PROČ JSI MĚL POTŘEBU HO PŘEDJET.
Proč?
Jel jsi čtyřicítkou. Celková brzdná dráha (reakce a brždění) je z PADESÁTKY 30 metrů, ty jsi jel pomaleji, takže ještě kratší. Ten vjíždějící te tedy vůbec nijak neohrozil, maximálně omezil, což může.
Prostě jste se sešli dva, kteří by měli nechat řidičák projet skartovačkou a dojít si na psychiatrické vyšetření. Nemáte na silnici co dělat. Nejhorší pro společnost není tvůj guláš v palici ale to, že ty své degenerované geny předáš dalšímu pokolení.
Správnej frajer, což ty nejsi, to dělá tak, že v klidu ubere, vyhodnotí situaci a defenzivně jede za autem v klidu dál. Pokud chce předjet, tak to udělá ve vhodnou dobu, na vhodném místě. Takhle se chová zkušený řidič, což ty absolutně nejsi a můžeš mít deset kamer.
O tvém nevyzrálém egu svědčí mimochodem i to, že to chceš dodatečně "řešit".
On ale nalepen na mě mi nedovolil bezpečné pribrzdit na 50 km/h. Prostě nemohl jsem několik desítek metrů vůbec přibrzdit
- co to tu vytváříte za nesmyslné teorie? V obci nemáte co zrychlovat nad 50 kilometrů, neexistuje! Leda že byste jel s krvácejícím nebo rodící manželkou do porodnice, nebo ujížděl teroristům či Putinovi. Jinak vás zavřít a zčernáte
- až se naučíte kontrolovat svoje emoce, nestane se vám, že vás nějaký Jelimán na silnici rozhodí, vždycky jenom mávnu rukou (v duchu) A říkám si, že já se rozčilují jen do výše svého platu
Takže se nejdříve plazíte jak šnek a když se před vámi objeví auto tak mu chcete dokázat, že vám to jede. Teda vlastně nejede, protože jinak by nebyl problém s tím dotyčného předjet
Většina lidí co jede jako šílenci aspoň neveze rodinu, ale vy jste zřejmě jinej level... Tak snad už jste byl aspoň na té policii a rovnou jim tam nechal řidičák.
Teda pokud nějaké video vůbec existuje, protože tady je dost nejasností. "neunesl, že jsem si ho na 50tce ,kde vlitl, jsem ho okolo 40 km/h dovolil predjet" Přemýšlím jaký důvod je k tomu předjíždět někoho, kdo odněkud vylítne, když jedete 40km/h.
"S rodinou bych nikdy si na nic nehrál." takže závody v 90km/h v obci nejsou hraní?
@karel44 to musíš vědět ty, co je na tom záznamu, jestli ten záznam náhodou neprokazuje i tvůj přestupek, jak jsi jel v obci 90, to už je o papíry!
na policajtům když daš ten záznam jenom krátký, tak ho stejně budou chtít celý! I když, možná by se spokojili s neúplným záznamem prostě jim pošli ten záznam, můžeš klidně anonymně, emailem, a oni už si to pořeší )
Pokud na tom tvým záznamu bude třeba vidět že jedeš 50, on tam vlítnul A zmenšuje se v obraze, tzn. že jede výrazně rychleji, no tak si ho minimálně můžou pozvat na podání vysvětlení na městě
A ty se pak v rámci svobodného přístupu k informacím můžeš doptat, jak to dopadlo
každopádně ses neukázal zrovna v nejlepším světle před svojí rodinou.
PS: video klidně zveřejnit můžeš, preventivně můžeš rozmazat část espézetky a obličej, Pokud to neumíš, tak YouTube měl na to přímo nástroj v YouTube studiu. Kdyby jsi to nahrál bez rozmazání, on se tam poznal, tak by mohl dát námitku, to je asi tak jediný, co by se mohlo stát že by to video YouTube bloknul
Video můžeš předat orgánům i bez rozmazání, nejedná se o zveřejnění
No, je otázka, jak to vlastně bylo.
Ten druhý vyjel z vedlejší a zařadil se na hlavní. Na vesnici, kde ty silnice nebývají tak extra rychlostní, to taky může znamenat, že se z té vedlejší rozjížděl v podstatě z nuly a po zatočení na pár metrech měl nějakých 10-20. A poslední, co viděl z boku, že tam někdo jede po hlavní, ale že se před něj ještě vejde.
A před sebou viděl volnou cestu, kde se dá jet v pohodě 90, tak teda začal zrychlovat, aby nebrzdil dopravu...
A někde kolem 40 se mu v levém okýnku vylíhlo auto, které se kolem 50 začalo sunout dozadu, ale pak najednou začalo závodit a když ho konečně s vyplazeným jazykem trhnulo, tak šlo hned na brzdy ...
Máte ve všem pravdu a jste v právu, ale na nic vám to není. Stačilo sundat nohu z plynu a zařadit se zpátky za něho. Ušetřil byste si vznik rizikové situace a hlavně byste si zachoval psychickou pohodu. V této zemi mafiánů a zlodějů je směšné se domáhat dodržování pravidel. Nechte to být, třeba ten zm*d je v politice a ještě skončíte před soudem jako obviněný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.