Nejste přihlášen/a.
9x
Je normální po stolici použít bidet nebo sprchu! Nenormální je vložit do Poraďte tak hloupý dotaz. ![]()
Poradna nezná hloupé dotazy - přečti si pravidla. A to používání sprchy po stolici je normální od kdy? Já se to ve školce neučil.
Už na mém 1. pracovišti byl bidet k dispozici (r. 1980). Na cestách se dá použít vlhčený ubrousek.
A kolik pracovišť jste pane čí paní? Novy vystřídal? Ja prošel snad tisíci pracovišti, ubytovacími zařízeními, hotely ale nikde bidety neměli asi jste na nějakém super - hyper pracovišti? 6e i dokonce na toytoykách bidety nejsou divné?
nov - no vidíte, to já se s bidetem na žádném ze svých mnoha pracovišť a řadě ubytoven od roku 1972 ještě nesetkal. ![]()
Jsem na straně Nov... Hygienu nijak extrémě nepřeháním, ale v tomto případě je sprcha jasná.Mám nastavený režim, na záchod chodím doma, ne v práci.Je to jeden z důvodů, proč mám doma obě koupelny každou v jedné místnosti s WC. Pokud jsem delší dobu mimo domov, vždy je sprcha k dispozici.
Jednalo se o zázemí pro zdravotnický personál okresní nemocnice. Na wc byl bidet, sprcha k dispozici nebyla.
Na pozdějších pracovištích byly sprchy vždycky.
6x
2x
Btw neimportoval Breznev bidet do čssr poté co viděl že dubček si dovolil odklonit odnruského stylu?
0x
Při správném složení potravy stačí jedno utření a zadek i papír je čistý. To si vzpomeňte, co jste poslední dobou konzumoval. Toaleťák za to nemůže.
Souhlasím. Občas to náhodou trefím, ale žádnou pravidelnost jsem v tom nenašel. Ale s jídlem to souviset bude.
Anebo už jsi viděla třeba ovce, kozy, že by di vytírali řiť? No je fakt ale, že když mají průjem tak co nevypadá moc gut
0x
Je to příšerné... Stačí na veřejném záchodku chvilku pozorovat ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.