Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho cekat?

Od: laaa odpovědí: 16 změna:
Zdravim, pritelkyne uz od sameho zacatku ma nedoreseny rozchod, tedy minulost. Vedel jsem to, zacatky byly super. Sla ze vztahu do vztahu, jenze obcasne to sklouzlo k minulosti opet. Zacla krize. Z plna techto veci jsme se nepohodli, padala komunikace a vlastne vse.
Bylo tam plno problemu, jednou jsme si dali vikend bez sebe a vsechno se opravilo, jenze na chvili. Krize pokracovala a doslo to k “rozchodu”.
Nemoznost se stale vyrovnat s minulosti a opadajici emoce a vztah, ktery byl posledni mesice stres.
Jenze ja stale bojuji. Po par dnech jsme se sesli. Ve vztahu oni spolu byli 11 let. Jeji byvaly partner ma jiz ted partnerku a budou se brat. Prisla na to nedavno, takze ji to asi sesrotovalo.
Na schuzce jsme se domluvili, ze vsechny nase problemy jsou pryc. Ja si ujasnil co jsem delal spatne a co zmenit a ona take. Rekl jsem, ze si dame jeste klid a pak to zkusime. Ona s tim souhlasila a rekla ze se vrati, ze podnikneme nejakou dovolenou a vycistime si hlavy a budeme fungovat.
Ujistoval jsem se, zda si to nerozmysli, protoze to byva zvykem. Ujisten jsem byl.
Parkrat jsme se pak jeste videli, vse probehlo v poradku, dokonce velmi prijemne, hezke privitani, louceni, polibky na rozloucenou.
Jenze. Jak dlouho cekat? Oba dva tezce pracujeme, casu moc neni.
Je to zhruba 2 tydny uz. Pred dvema dny ale zacla vaznout komunikace. Moc jsme si nepsali ani tak, jenze jsme ten kontakt drzeli. V den kdy jsme se videli a ktery probehl v poradku se pozdeji vecer stalo to, ze se mi prestala ozyvat, ozvala se az pozde vecer a tak zvlastne. Den a pul na to, bez jedine zpravy nebo telefonu.
Porad je u me nastehovana, mame spolecny dum. A ja tak premyslim, co se deje. Mam ji nechat cas a kolik? Zda premysli a srovnava se s minulosti? Ujistila me nekolikrat, ze si nic nerozmyslela a ze tak jak jsme se domluvili, tak tak to bude. Ted bydli u sve babicky nedaleko od naseho domecku. Vim, ze asi chce klid a komunikaci a neustalym psanim se nic nezlepsi.
Co tedy delat?
Me 28, ji 31.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x
Nemá to cenu, byl jste pro ní jen převozník, aby mohla překlenout svůj rozchod.
I když se k vám vrátí, stejně to nebude mít dlouhého trvání, protože do vás není zamilovaná a je jen otázka času, kdy se zamiluje jinde a vás pak nebude potřebovat.
Poučení pro příště je nikdy si nezačínat s holkou, která nemá ještě v sobě uzavřený předchozí vztah, jinak budete zase ve stejné situaci.

hodnocení

1x

Co tedy dělat?
1. Najít právní řešení jak se majetkově vypořádat.
2. Zajistit stěhování.
3. Nic nevyřizovat ďobáním do mobilu, ale jen osobně nebo telefonicky.

hodnocení

0x

Jakýkoliv nadměrně dlouhý dotaz v této poradně má jediné řešení - jít od toho! Takže - najděte si jinou babu!

laaa
hodnocení

Prevoznik jsem nebyl, ale clovek, kvuli kteremu se rozhodla odejit ze sveho vztahu.
laaa
hodnocení

Laska tam je. Byla celou dobu a obrovska, ale porad ve stavech stresu a nepohody se ztratila chut ji prozivat. Na to navazalo to, hledat pohodu v necem z minulosti.

Tak v tom případě ted lituje, ze z předchozího odešla, protoze s nim ji bylo lépe. To nepoznáte chování ženy?

slovan
hodnocení

0x
To je fialový hnus, hochu. Vítej v realitě.
A vlastně na to žádná jednoduchá rada neexistuje...
Navíc je tam hromada podivných náznaků, které by mě osobně vedly k notáři a na katastrální úřad, abych se od té osoby jednou pro vždy odřízl.
Jenže - najít seriózní ženskou je taky problém...
Já být tebou, tak začnu žít svůj život, jakoby ta ještěrka vůbec neexistovala. A i kdyby přilezla a chtěla komunikovat, tak bych jí řekl, že čas k naší komunikaci ( a možnému vztahu ) už prošvihla a náš kontakt považuji za ukončený.
Podobných entit ( mezi 20 a 40 lety ) jsou plné seznamky. Ušetříš se mnoha trápení, když se jim naučíš vyhýbat. Ono to není ani moc těžké, protože tyhle moderní slečny ani nejsou zvyklé budovat vztah, ale jen se nechávají obskakovat a zahrnovat pozorností. Jakmile stojíš o férovost a symetrii, tak je po kontaktu...

liska5
hodnocení

0x

Je divná. A divná bude dál. Mám pocit, že s Tebou manipuluje. Vyraz za svými zájmy, třeba i sám na dovolenou. Možná potkáš nějakou normální, co se věčně nevymlouvá na neuzavřenou minulost.

liska5

Nerozumím tomuhle: Máme společný dům. Pořád je u mne nastěhovaná. Bydlí u babičky nedaleko od našeho domečku.

liska5

Kvůli tomu hádání byste oba měli změnit myšlení. Nesnažit se druhého předělávat, ale brát ho takového, jaký je. Nerozebírat chyby, ale uvědomit si přednosti toho druhého. Humor pomáhá... Teď se věnuj svým zájmům.

hodnocení

0x
Vykašli se na to je to jen trapení a zabitej čas
Najdi si ňákou co už má v tom životě jasno a vi co chce

carlt
hodnocení

0x
Potřebuje čas a prostor, aby si to přebrala sama v hlavě bez tebe. Pro tebe je blbé to, že to může trvat klidně 14 dní, což je pro člověka, kterému na někom záleží, dcl dlouhá doba. Navíc nevíš s jakým výsledkem přijde. Je tam ta nejistota.
Dal bych tomu čas, klidně těch 14 dní. Pak bych se ozval sám a řekl, že jsem byl trpělivý, dal jsem jí prostor, ale tenhle stav mě trápí, a že by si potřeboval vědět na čem jsi. Jestli s tebou bude chtít být, tak budeš moc šťastný, a přeješ si to, ale ať se k tobě nastěhuje (už žádná babička apod.) , že s ní chceš vztah plný lásky, být jí oporou, ale to není tohle. Pokud s tebou nebude chtít zůstat, tak je to jasné. Třetí možnost, že bude bydlet přesto u své babičky a tečka, ale že tě miluje atd atd... Tak na to řekni, že to chápeš, ale nechceš se dál trápit, pokud s tebou nechce žít a trávit svůj čas a řešit s tebou své problémy, což je ve vztahu normální, tak těch 14 byl čas, který si jí už dal, pokud nechce, tak je konec... Tohle si musí srovnaz v hlavě sama, nemá právo s tebou takhle citově cloumat.

hodnocení

0x
Namlouvej si co chceš. Ale tohle nemá cenu.

tak
hodnocení

0x

Už teď to vypadá divně, proto si i píšte o radu. I kdyby se vztah obnovil, tak to vypadá, že s touto ženou budete spíše v nejistotě.

laaa
hodnocení

A to nahle uriznuty komunikace? Mam tedy ted nic nedelat a nekomunikovat, do doby nez se ozve ona?
A na co chcete čekáte přesně? Ta holka o vás nemá a nikdy neměla opravdový zájem. I když se vám ozve, tak to bude jen proto, aby jste pořád byl poblíž a měla vás v záloze, když se jí to bude hodit. Nikdy z toho nic opravdového nebude. Nejlépe uděláte, když úplně utnete kontakt a budete v tom pokračovat i po té, co se vám ozve. Najděte si raději takovou, s kterou se nebudete trápit. Vztah je totiž o lásce a krásných okamžicích, není o tom se trápit a čekat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]