Nejste přihlášen/a.
Ahoj, poraďte co mám dělat, když mě můj přítel nepřitahuje? Je nám oboum 22 let, přítel je pěkný, má pěkné zelené oči, vysportovanou postavu. ALE prostě to není vůbec můj typ. Jsme spolu rok, když jsem s ním začala chodit tak tam byla ta počáteční chemie, přitažlivost, všechno. Pak ale časem jsem si uvědomila, že vzhledově to prostě není pro mě něco z čeho bych byla hotová. On je pěkný ale prostě mě nepřitahuje. Můj typ jsou vysocí chlapi, zarostlý, tmavovlasý. Přítel je světlovlasý a vousy má do zrzava, nemohu si pomoct ale čím dál víc mě to odrazuje. Jinak se máme rádi, je to skvělý kluk, hodný, milý, akorát tak prostě chybí TO. To co jsem měla například s bývalým, že se mi prostě tak líbil, fyzicky mě přitahoval. Přítel bohužel tohle nemá a není to jen o fyzičnu ale postupně mi také došlo, že se mi líbí kluci, kteří jsou takový hraví, laškovní, sebevědomí a trochu přidrzlí. Neříkám že přítel není sebevědomí ale prostě v sobě nemá takový ten náboj co mě u kluků baví, přesto si ho cením za jiné věci a povahu. Ale prostě nemám absolutně chuť na sex, vůbec. Právě s tím bývalým mě sex bavil, užívala jsem si to, užívala jsem si to tím jak mě přitahoval. Se současným přítelem to není takové, vidím na něm, že jeho to baví ale já bohužel neprožívám to vzrušení a jsem taková, že to dělám spíš automaticky než že by mě bavilo. Když to tak blbě srovnám tak s bývalým který mě fyzicky přitahoval jsem byla i já často ta co to iniciovala zatím co tady v tom vztahu vůbec a spíše se občas vymluvím. Také je mi občas sex méně příjemný z důvodu že přítel tam dole má opravdu ostré chloupky a prostě a jednoduše to trochu občas bolí. Co mám dělat? Mám ho hrozně ráda, chtěla bych s ním být ale mám strach že aby mi ten vztah vyhovoval tak nějak po všech stránkách tak tohle mi tam bude trošku chybět.
Je zbytečné vyjmenovávat přednosti. Chemie, to je nevysvětlitelná záležitost. A ta, když nefunguje, logika je nanic. Můžete mít ideál vysoký, štíhlý, modré oči, kudrnate svaly. Potkáte malého, méně vlasů, nastavající bříško a ejhle, chemie vyřeší vše!
Jenomže co s tím teď dělat? Nějaký druh chemie asi zpočátku zafungoval, ale taková ta pravá chemie tam teď z mé strany nějak není.
@babkazov chlap mi musí vonět, a pak ať si vypadá jak chce.
A NENÍ to o parfému - pro méně dovtipné.
PYŽaMO
No a pak ještě musí plnit spoustu dalších věcí, jako třeba nosí domů peníze, ... typický více než ženská, pouze 10% žen vydrží s mužem, který nosí domů méně peněz! 90% žen zvedají v opačném případě kotvy...
hypergamiku, nesouhlasím. Znám hodně případů, kdy se chlap vyvaluje doma a žena ho živí. A za to je on chytřejší jak šalamounovo lejno.
@ inzinyrka®
To je právě ono, mně "nevoní". Prostě tam nějak nefungují feromony, které by mě nutily dát mu pusu nebo něco víc, které by ve mně budily tu přitažlivost k němu. Nechci kvůli tomu opustit hodného člověka, kterého mám ráda, ale prostě mi to trochu chybí, je ten vztah potom takový bez energie a náboje a vím že je to mnou, protože on to ke mně očividně má jinak.
A to jsi nasadil a nebo vysadila HA? A na co se nás tady jako ptáš, nezvedej Kottovi, stejně bys to dřív nebo později udělala.
zřejmě tedy máte nekompatibilní geny Ve 22 letech beztak nechceš zakládat rodinu, na to máš ještě dva roky
@hypergamik jsem s manželem skoro 40 let a nejméně polovinu z té doby vydělávám víc než on. To ovšem u nás doma není téma - mluvili jsme o tom jednou, když si z toho dělal těžkou hlavu, vyřešili jsme to a je to v pohodě.
Ale to právě vůbec nebylo takto myšleno. S bývalým z nějakého důvodu nejsem, a ani bych už nikdy být nechtěla. Asi jste můj problém nepochopil.
Ale pochopil.
Vas problem je, za vas vas soucasny pritel nepritahuje a hledate radu, jak to zmenit.
Samotne vam ale musi byt jasne, ze neexistuje nic co byste mohla udelat, co by vas k nemu pritahovat zacalo.
Na to zadne pilulky zkratka neexistuji.
Mate tedy moznost to trpet - ale stejne pouze do drive nebo pozdeji - a nebo ho opustit rovnou a pripadne si najit jineho. Ten navrat k byvalymu byl mysleny jako typ koho si hledat, kdyz na nej pejete takove ody, ne ze to musi byt zrovna on konkretne.
Rozejít se. Je Vám 22 let, nejste zatím sezdaní, jste bez dětí, tak hledejte dál.
Jistě se ten pravý najde.
Držím palce.
Postup :
1. Vytlacit tuto otazku.
2. Zbalit si veci.
3. Pri odchode polozit na stol ten vytlaceny papier.
4. Pripadne dopisat "prepac, som zenska, mlatia mnou hormony a tie mi prikazuju pocat dieta s alfa samcom".
Pre stastie oboch z vas je dolezite rozist sa cim skor, ste mladi, najdete si inych partnerov.
Před 40 lety by baba řekla - zdar, nezlob se, nějak mi to s tebou nejde, ahoj. Dnes se s někým takovým ještě rok spí a píšou se dotazy někam, kde mají radit cizí - škoda mluvit. Prostě to rozsekněte! To dnešní dramatizování života je fakt cesta do pekel.
Zdravím. Najděte si toho přidrzlého, hravého..S tímto Vás sex nebaví, není to Váš typ a nebude Vás s ním bavit ani život. A je houby platné, že je to milý, hodný kluk, když již po roce nejste ve vztahu spokojená. Komunikujte o tom hlavně spolu, aby také on věděl, na čem s Vámi je a mohl se podle toho třeba dál zařídit..
Aha, cize spravne riesenie je premahat sa v manzelstve, ktore uzatvorene v kostole je na dozivotie.
Vy musite mat paradnu sexualnu traumu, ako to sledujem uz dlhsie z vasich prispevkov.
@slovan Tahle samička ještě hnízdit nehodlá, tak proč tady meleš o mimomanželském sexu?
Holt emancipace.
S tím nic nenaděláme, že ty ženské prostě si chtějí užívat, budovat kariéru a ve dvaatřiceti zjistí, že mají po sezóně A rychle se snaží ulovit nějakého B, .. přece musí vědět, že jejich atraktivita po čtyřiadvacátém roce života prudce klesá, po třicítce jsou to v podstatě ženský NEatraktivní pro účel, pro který jsou na světě. otázka je, jestli se jim to dovolí někdo říci, ve škole se to asi neučí... zkrátka vím věku holka ještě neví, co se sebou, chce dopamin, užívat si... takhle to postupně nastavila průmyslová revoluce..
Ale už se učí, co je příčinou různých poruch autistického spektra...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.