Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strach z ,,prázdnin,,

Od: nick* odpovědí: 12 změna:
Zdravím všechny mám otázku ...co mám dělat když se s přítelkyní neuvidím dva měsíce a mám strach že to třeba ukončí nebo že nebude vůbec čas si třeba napsat nebo zavolat?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Co delat? Vzmuzit se. Copak ses takova backora, abys tady maloval certy na zed a vzdychal nad nejakymi teoretickymi uvahami?

A co budes delat tak strasne casove narocneho, ze ani nebudes mit cas sahnout do kapsy a napsat ji nebo zavolat, smim-li se zeptat?

A proc se neuvidite cele dva mesice? Leti snad do Australie?

nick*
hodnocení

Neleti do australie ale jde o to že já jsem v práci a ona taky a sama mi napsala že se asi neuvidíme

Chapu. Prace 24/7 dva mesice v kuse.

hodnocení

4x

Strach je špatný rádce. Jestli si nenajdete čas ani na popovídání po telefonu, tak vztah za nic nestál a případného konce netřeba litovat.

nick*
hodnocení

Bohužel asi nenajdeme já mám ranní tudíž když ona má od 2 odpoledne do 10ti večer a pak si Jde lehnout tak to asi nějak nepůjde nebo si zavoláme ale usne třeba na telefonu ‍♂

Tak to máte jak ve filmu. Nyklíčkovým to tam prospělo.

slovan
hodnocení

4x

Celé je to pitomost. Za prvé vztah musí být symetrický, takže i ona by se měla aspoň na 50% klepat obavami, jestli to "neukončíš" ty... A to platí obecně - i mimo prázdniny.

Za druhé, v dnešní době, kdy lidi už skoro nevyjdou ze dveří bez mobilu, berou si ho i do lesa, na koupaliště, na loďky, atd. tak není problém jednou týdně napsat e-mail nebo aspoň SMS kde jsem a co dělám.

Za třetí, k "ukončování" vztahů obvykle dochází z nějakého důvodu. Což nejsou prázdniny.

Nicméně, co se týče dívčí ( nebo ženské ) věrnosti, tak to je dost složité. Navíc je tahle "problematika" celá ujetá, protože když jí budeš dávat nějak najevo, že ti záleží na tom, aby se někde "nespustila" s někým jiným, tak bude akorát znechucená a možná tím spíš to udělá... Holka si tě musí vážit a stát o tebe a ne aby viděla, jak se klepeš strachy.

Že sex patří do manželství a ne do "chození" je snad taky jasné. Představ si, že by ses jednou chtěl oženit a měl by sis brát holku, kterou si už "vyzkoušelo" několik jiných... Blééé... Tak na to mysli... K tomu, aby jste budovali vztah potřebujete komunikovat, ne šukat.

Ale měli by jste někdy umět i mlčet, aniž by tím vznikalo nějaké podezření...

jaros70*
hodnocení

0x
Takže vyplývá že odjíždí do zahraničí na prázdniny. Nebude dostupná a ty po ní toužíš. Počkat až se vrátí, zavolat s nějakou záminkou, třeba sednout na kolo, zeptat se Kde jsi? To je důležité, ptát se. Nepustit ji. Tento čas je nejdelší. Proto si ji přitahuj ve snech. Když ti bude vyprávět, odhrň jí vlasy a polib na šíji.

paveldvorak
hodnocení

0x

trochu hloupá otázka, to budete oba na jiné planetě bez signálu?

pokud mám s někým vztah, čas si najdu,,,možná se jen naivně domníváš, že máš nějaký vztah

hodnocení

0x
Strach je spolehlivou cestou k rozbití vztahu.

liska5
hodnocení

0x

Mám pocit, že Ty o ni stojíš mnohem víc, než ona o Tebe. Když se Ti takhle hned vymluví, jakoby o Tebe příliš nestála. Ty to bereš vážně, a ta Tvá oddanost ji možná odrazuje. Toužíme totiž po tom, co nám uniká a né po tom, co máme jisté. Kdyby ses dlouho neozval, a pokud, tak z nějakého výletu, kde jsi v pohodě, tak ona možná zpozorní. Zaujme ji, že se máš dobře bez ní. Když ani nezareaguje, tak to není přítelkyně.

p23®
hodnocení

0x

Žádné strachy. Nechte tomu volný průběh.

Zdravím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]