Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti z léčení na dálku?

Od: adela* odpovědí: 16 změna:
dobrý den,
Chci se zeptat zda máte někdo zkušenost s lecivou energii na dálku?
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

9x

Takovou zkušenost nemám a nikdy mít nebudu. Vám doporučuji totéž.

adela*
20.06.23 16:29
hodnocení

Dobře

hodnocení

7x

Co je to "léčivá energie"? Jak se přenáší, jak jí lze změřit? Jak působí na člověka? Podle čeho pozná "vysílatel" energie, kam a kolik jí má poslat? Jak poznáte, že už k Vám energie dorazila a že je to přesně ta, kterou potřebujete?

Ovšem pokud potřebujete "vyléčit" od přebytku peněz, tak směle do toho. V tom případě to bude fungovat na 100% ;). Jiného účinku se ale nedočkáte.

Osobní zkušenost nemám, na tyhle pitomosti se nachytat nenechám.

maggor

Zkusenost nemas, ale presne vis, ze se energetickeho ucinku nedocka :)

IQ houpaciho kone.

Ani elektroenergetického učiníku Houpací koni :).

Ale věř a víra tvá tě uzdraví. To je to kouzlo :)

hodnocení

6x

Když nějaký slaboduchý člověk uvěří, že něco dostává a pomáhá mu to, tak na základě pocitu proč ne. Na základě fyziky je snad jasné, že nic takového není. To je jen a jen obchod s psychykou a nízkým IQ lidí.

Šamanismus.

hodnocení

4x

Všechny tyhle léčení na dálku se liší tím, kolik zaplatíte a jak hezkou pohádku vám navykládají.

Léčivý efekt je naprosto stejný, jako když nezaplatíte nic a ani se jim neozvete.

olinl
hodnocení

2x

Nemáš tam kontaktní adresu ani kontakt na člověka, takže za mě vyhozené peníze. Byl jsem u třech skutečných léčitelů, kteří mě skutečně zbavili bolesti, ale ti měli adresu a byli skuteční.

adela*
hodnocení

No právě kamarádka mi pana doporučila, ale nejsem si jistá zda za to chci dát peníze. Člověk musí zkusit všechno.
olinl

adela-spíš bych doporučil za ním zajet osobně, pokud s tím bude mít problém, tak je to předem vyřešeno.. Na druhou stranu chápu člověka, který má tyto schopnosti a nabytý rozvrh dne, něco obdobného jako čekárna u doktora.. Na dálku se dá přeposílat "lidská léčebná" energie, je to obdoba elektromagnetického vlnění např. mobilních sítí, rádiového a televizního vysílání apod., tady ale jde o peníze za vykonanou "činnost". Jak se říká: Papír a monitor s písmenkama snesou všechno, ale skutečnost může být jiná.. Rozhodnutí je na tobě..

hodnocení

2x

Léčení na dálku jsem vyzkušela jednou, tenkrát, když jsem utíkala hrobařovi z lopaty. :-D Umím si to ale vysvětlit. Je to stejné jako třeba Vúdú. Jako uřknutí. Jako placebo. Síla autosugesce. "Víra tvá tě uzdraví" a víra tvá tě umí i zabít.

vojak
hodnocení

0x
To ty peníze hodte do kanálu.a vyjde to na stejno..
Na tohle snad nikdo nemůže skočit..
Ješte by jste mohla podporovat vojáka na misi.který za nemalý obnos za vámi přijede.

guma
hodnocení

0x

To jsem se pobavil. Je to vše podvod. Nemá tam ani adresu, nic jen ceník. Žádejte fakturu a IČO, určitě nic vám nepošle.

1 měsíc léčivé energie 1250 Kč

41kč denně

3 měsíce léčivé energie 2750Kč

30kč denně

6 měsíců léčivé energie 4000Kč

22kč denně

12 měsíců léčivé energie 6500 Kč

18kč denně

24 měsíců léčivé energie 12 000 Kč

16,4kč denně (největší sleva -60% oproti měsíční platbě)

Čištění čaker 500Kč

Jednorázově

Čištění duše 5000 Kč

Jednorázově

Zbavení prokletí 1500Kč

Jednorázově

Ochranné kouzlo(bariera) 2000 Kč

Jednorázově – bariera proti všemu zlému

Ještě tu chybí ceník, když se nevyléčíte, jestli vrátí prachy.

Jinak léčení na dálku existuje, ne ale u podvodníků z internetu.

liska5
hodnocení

0x

Vyprávěla zpěvačka Eva Pilarová, že měla snad rakovinu a tuším v Egyptě se zhoršil její stav. Prý vyloženě dostávala příděly energie od nějaké léčitelky z naší země. Nepamatuji se přesně, ale možná se to najde v nějakých pamětech.

Já jsem slyšela vyprávět kamarádku, jak její syn - epileptik, spadl nešťastně na hlavu a dlouhé dny ležel v komatu, nešel probudit, ale základní životní funkce fungovaly..Doktoři to už ale vzdávali kvli poškození mozku. Napojila se na něj léčitelka, nechala se telefonicky spojit s ošetřující lékařkou krajs. nemocnice /120 km daleko/ a řekla přesně, ať v nemocnici dodržují její pokyny, že v určitý den a hodinu kluka probudí. A stalo se! *sok* Doktoři prý byli v šoku..Klukovi je dnes dost přes 40, má evidentní prohlubeň na lebce, ale žije, potkávám ho.

maggor

To se mi nezda, ze by nemocnice dodrzovala pokyny predane telefonicky nekym mimo medicinu. Mozna to jen maminka dezinterpretovala.

Ale vim, ze tihle lidi, kteri udajne posilaji, zjistuji, kdy v jakych hodinach je v nemovnici klid, aby pacient byl v klidu.

ps: docela me bavi ti expertni fyzici tady, kteri presne vi ze to nejde, zivot na Zemi je mozna 4 000 000 000 let, homo sapiens sapiens asi tak 400 000 let a jen 122 let (Marconi) dokazeme prenaset informace bezdratove a to byla obycejna Morzeovka :))

Takze jeste v roce 1900 by se vam vsichni vysmali, kdybyste jim rekli, ze umite prenaset ezdratove informace rychlosti 600 000 000 bitu za sekundu, rekli by vam, ze NEJDE prenest ani bit - jen pres draty :)) No a dnes se svym pra/dedeckum muzete leda zasmat.

liska5

Já tomu věřím. Možná ta lékařka byla jednou z mála s takovým postojem. A když to vypadalo beznadějně, tak to nechala na té léčitelce. Prý si dlouho povídaly, vyměňovaly si informace... Mne třeba fascinuje léčebná pyramida. A žokej Váňa v ní úspěšně léčil koně. Když kopírují poměry stran starověkých pyramid, tak jen zírám. Pyšný novověk zatratil poznatky dávných mudrců. Třeba i takových, co dokázali vyhmatat škálu tepů na zápěstí pacienta a podle toho diagnostikovali. Psala jsem tu kdysi o geopatogeních zónách, jak lidstvo, až na pár jedinců, ztratilo pro ně cit. Tady jsem to schytala, že jsem šarlatán a že určitě věřím na chemtrails a jiné nesmysly. Ale zrovna o vlivu GPZ potvrzují sledování živočichů, rostlin... Stejně tak vliv sítí operátorů, vodičů ve zdech. Jasně, že dotyčný hned neumře, ani neonemocní, ale mitochondrie v jeho buňkách na to reagují a dopad teprve příjde, ale nikdo nebude zvažovat souvislosti...Je to marné...

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]