Nejste přihlášen/a.
Ahoj, byl jsem několikrát u chirurga kvůli lipomu, hodně mi toho odstranil. Jenžemi řekl že více už odstranit nejde, protože to neni přesně ohraničené, ale mám tam pořád takovou nepříjemnou vyvýšeninu, na špatném místě v třísle (kde se to tře a zřejmě i prokrvuje a zvětšuje). Máte zkušenosti např s mastí? Koukal jsem na internet, a byl tam jablečný ocet (na pití), ale kaufland má tebas toto, ale je to z číny:
a poté jsem našel toto:
Myslíte že je účinný jablečný ocet když je sám o sobě kyselí nebo raději nějaký čaj na odkyselení?
Děkuji za rady
Lipomy jsou tukové bulky pod kůží, nevěřím, že by nějaké mazání pomohlo. Bylinami na odkyselení nic nezkazíte, ale lipom po nich nezmizí. Manžel mel bouličku na zádech a musela se vyříznout.
Jablečným octem si prospějete, ale lipomy nevyléčí. Kupuji ve zdravé výživě, regionální. Ještě tak v drogerii DM. Lžíci do sklenice vody mezi jídly, prospívá trávení a potažmo lepší kondici. Neředěný na kožní plísně.
Mně operovali lipom na rameni. Držel se, potvora, šlachy, až blokoval její funkci. Jednoho dne to přirostlé ruplo při věšení prádla. Od té doby /1982/ už se žádný neobjevil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.