Nejste přihlášen/a.
A proč by to nebylo možné? Mimo hlavy ( mozku) a míchy de transplantovat asi cokoliv. Otázka je, kde seženeš materiál, jak se ten materiál ujme, a jak kvalitně se to umí provést...
Ale napojit končetinu aby fungovaly prsty, tak to myslím že se už povedlo. stejně jako napojit nervy i na nějaký mechanický prsty...
Proč by to nešlo? V roce 1988 jsem měl úraz na pravé ruce.Skoro rok s přestávkama jsem se léčil na plastice v Brně na Berkové.To tam byl ještě prof.Mudr.L.Bařinka.Už v té době to uměli. Chtěli mi nahradit kus dlaně,pak poslední článek ukazováčku,prostředníček,prsteníček a malíček prsty z nohy.Odmítl jsem být mrzák i na nohy.Těma kostma co mám v tom zbytku dlaně hýbu a cítím je.To by ale brali ,,součástky,, z mého těla.Tkáň se dala dohromady celkem rychle,ale nervy to trvalo více jak přes dva roky.
Myslíš transplantovat z jiného těla? Si necháš transplantovat dlaň s prsty někoho jiného a potom budeš říkat - mrkev utři mi zadek nebo pojď masturbovat,ale jmenuješ se kopr? To raději budu takovej jakej jsem.Moje okolí to ví a skoro nějaké omezení nemám.Manželce to taky nevadilo - spíš to mělo i své výhody při mazlení.Od roku 88 jsem v ID ale do toho zbytku dlaně bych si šahat už nenechal.Na starý kolena to stejně už nemá smysl.Aspoň bude o trochu míň popela.Nevím kolik ta sranda tenkrát stála,ale i když to byla moje vina,tak celé léčení zaplatil v té době stát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.