Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak napsat výpověď o poskytování právních služeb?

Od: petrg odpovědí: 1 změna:
Dobrý den zde zasílám uzavřenou smlouvu o poskytování právních služeb, právní kancelář mi prý nepodá za mě výpověď a musím ji podat sám. Lze odeslat datovou schránkou? Abych se vyhnul osobnímu kontaktu,podpisu,apod? Jak napsat dle bodu č 8? Hledal jsem různé vzory ale vůbec nevím jak napsat aby to bylo platné. Prosím pomozte mi, děkuji.
Jak napsat výpověď o poskytování právních služeb?
Jak napsat výpověď o poskytování právních služeb? #2

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

uuuu
hodnocení

1x

Vypovídám smlouvu o poskytování právních služeb ze dne 1.2

Jméno prijmeni

datovkou

doplněno 19.06.23 15:10:

Stačí to poslat i emailem, viz text smlouvy, ovšem bude to doručeno až druhý den v 10 hod.

Každopádně od zaplacení té zálohy, vás to nezachrání, takže nevím, co tím předně chcete docílit

doplněno 19.06.23 15:18:

Viz

Smluvni strany se dohodly, že jakákoliv pisemnost dorucovana druhé stranè na e-mailovou adresu uvedenou v této dohode nebo na jinou pisemne oznamenou e-mailovou adresu, se povazuje za dorucenou vidy do 10. hodiny dne následujiciho po dni, kdy byl e-mail odeslán. E-mail nemusi byt elektronicky podepsan.

každopádně pokud už nechcete aby pro vás něco konaly, v těch dnech výpovědi doby, tak jim to musíte napsat:

Po doručení tohoto dopisu pro mne nevykonávejte jakoukoliv činnost

současně si vyžádejte emailem ten přehled vykonané práce viz text smlouvy.

Beztak bych to ale vyřídil osobně, protože jen tak lze z nich ihned dostat přehled té práce, co vykonali, protože v výpovědi době si toho mohou nasimulovat cokoliv, pokud by chtěli. Nevíme ovšem o co jde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]