Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nešťastná v lásce s klukem

Od: lucie16 odpovědí: 12 změna:
Mám přítele ze stejné třídy jako chodím já. Údajně beze mne nemůže žít a moc mne miluje jak mi napsal v psaníčku a namaloval mnoho srdíček z upřimné lásky.Po několika našich schůzkách byl moc natěšený, velmi něžný,všímavý na mne až do chvíle, kdy jsme zkusili spolu v přírodě první sex s prezervativem. Udělal se rychle do mne a pořád si prohlížel prezervativ, jestli tam není mikroskopická dirka. Náhle se po sexu změnil, projev lásky byl takový jiný jakoby chladnější než před našim milováním,které bylo takové zbrklé neromantické z jeho strany. Mám obavy,že ho ztratím a bylo mi do breku doma, že už mne nemiluje jako předtím. Je to běžný stav u mužů že před sexem dávají více lásky dychtivě od srdce a po něm už ztrácí o ženu zájem?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radcova
hodnocení

13x

No jo, komu rychle dáš, o toho rychle přijdeš. Teď se modli, aby tam ta dírka nebyla.

hodnocení

7x
Je ti 16 fakt si čekala opravdovou lásku? Pokud ano radši to komentovat nebudu
Uvědom si že kluci ve tvém věku maj jedinej cíl a to přefiknout toho co nejvíc aby se mohli chlubit a ve staří na co vzpomínat
Takže přestaň fňukat a těšit se na celoživotního prince a užívej si dokud to de neb věř že čím budeš starší tím to užívání pude húř a húř
dratek

Například třicítka už ti z 90% dá hned na prvním rande :)

V 25 chtěla až na druhým.

To je statistika

fera

drátku to jste 5 let čekali na druhý rande? *ee*

Fera ma nejspíš o kolečko méně

hodnocení

2x
Jsi jen další zářez na pažbě. Zapomeň na něj, nestojí ti za to.

ltz
hodnocení

1x
Jednou z možností může být, že on může být zklamaný sám se sebou. Může mít pocit, že sex nezvládl, měl jiné představy, do toho třeba nezkušenost. Proto ho mohl první sex dost vykolejil. Možná potřebuje být teď sám, nechte ho, ať se ozve sám. Když se nezmění ve vztahu k vám, tak to bude asi konec. Potkáte jiného.

dratek
hodnocení

0x

Pokud mám věřit této otázce, připadá mi jako trol otázka někoho o hodně staršího, napsaná pro pobavení, No tak nevím co ti napsat, je evidentní, že si tě chtěl akorát přefiknout, aby se mohl pochlubit kámošům. Kašli na něj, až bude zase chtít stříkat, tak přileze.

hodnocení

0x

Tohle byla příliš rychlá akce a on se za zo stydí. Je mu trapně a kdyby mohl, tak půjde kanálem.

hodnocení

0x

Nemusí to znamenat, že ztratil zájem, sotva dosáhl svého. Uvidíte jak se bude chovat dál, žádné závěry z toho zatím nedělejte. I když věřím, že se necítíte teď zrovna fajn..

slovan
hodnocení

0x
Pozor - odpovědi s největším počtem "lajků" ne vždy bývají nejlepší. Většinou jen nejvíc lidí "pobavily", což ti moc nepomůže.
Pravda je taková, že se to stát nemělo, protože sex patří do manželství. A když už se to stalo, tak to neopakuj.
Pokud ten týpek má o tebe skutečný zájem jako o životní družku ( což se mi nezdá ) a ty o něj ( což nevím ), tak se duševně poznávejte a pak se vemte. Sex ( tím nemyslím občasné pusy nebo pohlazení, ale kopulaci ) pro fázi "chození" není vůbec potřeba.
Kdo tvrdí něco jiného, tak lže buď z neznalosti nebo ze zlého úmyslu.
Ale notak takový moralizování to je dle mě naprd
Sex až v manželství no to nee
Holky si maj život užít a poznavat ne bejt do svadby nepoznaný a nezkušený pak z nich sou akorat svobodný matky kery bulí že si nic neužili a vzali si prvniho blba co je opil rohlíkem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]