Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké účinky má kotvičník zemní?

Od: kluk odpovědí: 2 změna:
Bude mi 17 a mou velkou zálibou je posilování. Bohužel nejspíš nejsem až tak dobře geneticky vybaven a svaly tedy nerostou v takovém měřítku, jak bych si představoval, a chci jim k tomu tedy nějak pomoci. Samozřejmě nechci užívat nic škodlivého či nelegálního, takže steroidy apod. neberu v úvahu. Hledal jsem si tedy na internetu a narazil jsem na kotvičník zemní, který se mi zamlouvá. Kromě růstu svalů prý také pomáhá bojovat se stresem, s čímž mívám často také problém. Předtím než ho ale začnu užívat, tak se chci zeptat, jestli s ním má někdo zkušenosti, a jestli nemá třeba nějaké negativní účinky, jako mívají například steroidy, jako například problémy s orgány, přehnané ego, agresivita apod.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasa*
hodnocení

2x

Nečet jsem to, ale můžu ti říct-neblázni!Neměj nadměrné požadavky a očekávání. I ten kotvičník je rostlina .

Kotvičník se používá převážně k léčbě prostaty a zvýšení libida... To snad nepotřebuješ v tvých letech. Nech to přírodě,choď mezi lidi, najdi si pořádnou babu, choď ven a nepřeháněj to s netem! Uvidíš, že bude líp i bez těch podpor!

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, je to bylinka, tak při rozumném popíjení čaje neublíží (a ani výrazně nepomůže). Zkusit si to můžete, chuť nic moc, ale to jako sportovec dáte. Pozor - má výrazně podporovat sexuální apetit a vitalitu, což u mladého muže povede k častější masturbaci a tím se bude oslabovat. Na kotvičník sázejí spíše starší pánové, ale výsledky nejsou průkazné, resp. kde už nic není, ani kotvičník neztopoří. JInak, na svalstvo snad raději přírodní proteiny/bílkoviny (viz odkaz a tam o potravinách s vyšším obsahem bílkovin). Zdravím!

benu.cz/...

doplněno 19.06.23 18:08: kluk - raději se dejte na ty bílkoviny.
doplněno 04.07.23 14:38: kluk - zkoušíte ten kotvičník? Jak Vám chutná? A co pozitivní výsledky máte? Nebo jste to vzdal?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kotvičník

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]