Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Balikovna

Od: jajii odpovědí: 4 změna:
Pokud eshop odesle balicek zitra (mam to s eshopem domluvene), prijde mi balicek do Balikovny v utery dopoledne nebo az odpoledne?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

giba
hodnocení

0x

Většinou se balíky zapíchnou v nějaké centrále, odkud se třídí, který směrem se mají vydat. A záleží i na vzdálenosti, je rozdíl, jestli něco putuje z Ostravy do Frýdku Místku, nebo jestli to putuje z Brna do Karlových Varů. Spíš počítejte odpoledne, možná i druhý den.

mnd®

Jo.Zapíchne se to na centrále v Praze *smich*

hodnocení

0x

S Balíkovnou mám velmi dobré zkušenosti. Email o tom, že si mám zásilku vyzvednout mi chodí druhý den od zaslání eshopem, brzy ráno, tak kolem 7,30-8,00 hod.

*palec2*

safra
hodnocení

0x

Moje zkušenost s balíkovnou je taková, že pokud to podám u nás přímo na poště tak další den kolem poledne to bývá u příjemce. Naposledy jsem posílal někam za Prahu a jeden někam středočeský kraj. Oboje došlo podobně. Je teda fakt, že na poště jsem ty balíky podával hned jak otevřeli tedy v 10h. Naopak pokud jsem to dal na balíkovnu mimo poštu (trafika) tak se to často protáhlo o pár dní i týden.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]