Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Jaká je vhodná čistička vzduchu na připojení usb kabelem kterou bych mohl použít do ložnice nebo případně do auta? Je více typu podle výkonu atd? Děkuji za informace.
Souhlas s Mikihansem. Malé jsou chytáky na peníze,pro alergiky absol. nevhodné! Nejdřív si o tom přečti na netu, je tam o čištění vzduchu moc a moc. Výkon čističky se určuje dle objemu místnosti, a to ještě myslím, aby se vzduch za 1hodinu vyměnil 2x a pro alergiky 4x! Takže máš- li místnost 5x5 m s výškou 3m jseš na 75m3! A dle tabulek by si měl použít čističku pro alergika 4x75 = 300m3/hod. Tomu bude odpovídat i její nutný příkon. No omrkni to sám. Nevyplatí se šetřit!
Ty malé s.ágorky jen hučí a je to dobrý pro pocit- jinak fakt nic!
Pokud si chcete pořídit čističku vzduchu, doporučuji si o tom předem něco přečíst. Na internetu je informací plno. Nedávno jsem vybírala čističku do bytu pro alergika, tak jsem prošla poměrně dost zdrojů. Podívejte se třeba sem vseumel.cz/... Nejdůležitější parametry jsou výkon (kolik vzduchu vyčistí za hodinu) a hlučnost.
O připojení USB kabelem nic nevím, na takovou jsem při hledání vůbec nenarazila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.