Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čistička vzduchu

Od: vlado8 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Jaká je vhodná čistička vzduchu na připojení usb kabelem kterou bych mohl použít do ložnice nebo případně do auta? Je více typu podle výkonu atd? Děkuji za informace.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Do auta není potřeba, tam stačí kvalitní pylový filtr a včas ho měnit.
Domů bych určitě nekupoval USB verzi, která bude mít malý výkon a průtok vzduchu.
Jinak se volí vhodný typ dle velikosti (objemu) místnosti.
sasa*

Souhlas s Mikihansem. Malé jsou chytáky na peníze,pro alergiky absol. nevhodné! Nejdřív si o tom přečti na netu, je tam o čištění vzduchu moc a moc. Výkon čističky se určuje dle objemu místnosti, a to ještě myslím, aby se vzduch za 1hodinu vyměnil 2x a pro alergiky 4x! Takže máš- li místnost 5x5 m s výškou 3m jseš na 75m3! A dle tabulek by si měl použít čističku pro alergika 4x75 = 300m3/hod. Tomu bude odpovídat i její nutný příkon. No omrkni to sám. Nevyplatí se šetřit!

Ty malé s.ágorky jen hučí a je to dobrý pro pocit- jinak fakt nic!

hodnocení

0x

Pokud si chcete pořídit čističku vzduchu, doporučuji si o tom předem něco přečíst. Na internetu je informací plno. Nedávno jsem vybírala čističku do bytu pro alergika, tak jsem prošla poměrně dost zdrojů. Podívejte se třeba sem vseumel.cz/... Nejdůležitější parametry jsou výkon (kolik vzduchu vyčistí za hodinu) a hlučnost.

O připojení USB kabelem nic nevím, na takovou jsem při hledání vůbec nenarazila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]