Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má o mě zájem

Od: kop odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, momentálně jsem se sešla s jedním klukem 2x. Docela mě přitahuje a myši, že i já jeho. Když jsme spolu tak je vidět, že zájem má. Bohužel, ale když spolu nejsme tak mi vůbec nepíše už 3. den mi nenapsal. Já jsem ten typ co si s klukama i ráda napíše a většina kluků se mnou flirtovala i přes chat a on prostě nic. Říkal, že nerad píše a raději se s lidmi schází osobně,ale já mám potom pocit, že zájem nemá.
Nevíte, jak nad tím mám pracovat. Připadá mi, že partnerství nebere ani prioritou číslo jedna, spíše dává přednost koníčkům.
Předem děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

11x
Vztah není od psaní, je to jeden z mála kluků, který zůstal normální. Vy jste poznamenaná dnešní dobou, probuďte se.

hodnocení

4x
Odpověděla sis sama. Jasně ti řekl, že nerad píše a radši vše na živo. Naprosto racionální a za mne super přístup. Pro mne taky časem začalo být utrpením, byť ještě v té rané fázi zamilovanosti vymýšlet odpovědi na ty haldy zpráv od přítelkyně. Pokud chceš být neustále "obletována", najdi si na to někoho jiného. Jen nevím, jestli vypisování přiznej si to - blbostí - je to, co bych od partnera zrovna vyžadoval. Nejsou snad důležitější vlastnosti?

Hezky napsané,ještě bych dodala,že to že má koníčky,bych brala jako plus.Lepší,než kdyby trávil čas u počítače a v hospodě.A jestli má nějaký koníček,který by jste mohla zkusit s ním,tak by jste ho lépe poznala,než přes sms.

hodnocení

1x

Ano, vím. Pracuj se vztahem reálným, ne virtuálním. Psaní je dobré maximálně tak k připomenutí, aby cestou domů koupil mlíko a brambory. Jinak to normálního kluka obtěžuje. Věnovat se kusým, rádoby vtipným odpovědím, je ztráta času. Je správné, že kvůli známosti neopouští své koníčky. Když se nemůžete vidět, můžete si zavolat.

michalverner
hodnocení

1x
Opět klasika. Žena musí být pro muže středem světa a vše ve vesmíru se musí točit kolem ní. Jakmile tomu tak není je zmatena a neví co se děje a jak s tím naložit.Vy prostě musíte být číslo jedna, on Vám musí dát přednost, on musí psát, on musí, on musí, on musí přes to nejede vlak.

hodnocení

1x

@kop - Říkal, že nerad píše a raději se s lidmi schází osobně,ale já mám potom pocit, že zájem nemá.
Rozumím tomu dobře, že větší zájem má podle vás ten, kdo píše z hospody, postele od milenky či jiného pohodlí, než druhý, který musí za vámi někam dojít, trávit čas s vámi (namísto koníčků :-D), pobavit vás... Co je tohle za dobu? *sok*

ltz
hodnocení

0x
Jde o to, co více upřednostňuješ. Více by ti ale mělo dávat osobní setkávání, nyní s klukem který se ti líbí a i on jeví o tebe zájem. Takové to písemné slovičkařeni, flirtování, to je naprd. To se jenom hezky čte, ale vážnosti, upřímnosti v tom většinou moc není. Navic kluk ti řekl, že píše nerad. A i ten, kdo miluje, neměl by zanedbávat své koníčky, určitě i tebe něco zajímá a věnuješ tomu svůj čas jako on.
olinl

ltz-tazatelka má koníčky-flirtovat s klukama po chatu..*smich*

slovan
hodnocení

0x
Trošku bych zdejší lavinu "údivu"vyvážil třemi postřehy :
1. Třídenní mlčení nesvědčí o zájmu o druhého.
2. Je milé, že se rád setkává. Ale jak se na setkání domluvit, pokud se ani jedna strana neozve?
3. Neschopnost ( neochota? ) psaného projevu může také svědčit o plytkém, duševním životě a nízkém IQ. Tím nemyslím stupidní, smajlíkové vzkazy na nějakém messengeru, ale rozumný e-mail o deseti, dvaceti větách na který se dá reagovat, protože obsahuje naznačené ( nebo i vyjádřené ) otázky. Což dále umožňuje druhého poznávat a vztah rozvíjet...
( Nedávno jsem viděl dokument, že zamilovaný S.Freud si s nějakou slečnou napsal asi 1600 dopisů, někdy i tři za den...

)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]