Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny! Dlouhou dobu jsem bojoval o jednu holku, abych ji dostal ven na rande ne jenom aby to bylo přes icq, protože ona ještě neměla pořádný vztah a já jsem jeden z prvních, který ji dostal ven, trvalo to opravdu dlouho. Půjdeme na třetí rande a já už bych chtěl ji dát nějak najevo, že ji mám rád a chcu s ní být
. Myslíte si, že je lepší prostě s ní třeba někde navázat delší oční kontakt a pak ji dát pusu nebo ji to říct ústně a čekat co na to řekne ona, že taky chce semnou být nebo to prostě říct a dát ji hned po tom pusu? Moc mi na ni záleží, ale je taková jiná než všechny holky. Budu moc rád za vaši pomoc. Děkuji Péťa
Třetí rande-to vypadá nadějně,kdyby na tobě nic nebylo asi by nešla ani na to druhé.Pozor ale ty jsi samá jiskřička a co ona,umíte se spolu smát-mě se vždycky líbilo,když mě kluk upřímě rozesmál,uměl být člověk,bavil se lidsky o kamarádech-nevitahoval se a měl aspoň v pár věcech stejný názor jako já.Můje srdíčko mě ohromilo totálně tím,že jsem si musela říct ,že je lepší než já-lepší člověk se srdcem na pravém místě-i když ubrblaný.
Buď upřímný,nespěchej a dávkuj jí svou lásku po kouscích,je hezké být mile překvapená-ne vyděšená.Ahoj a hodně LÁSKY!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.