Moc se omlouvám jestli tento dotaz někoho pohoršil nebo tak ale tahle myšlenka mi prolétla hlavou a celkem by mě to zajímalo.. Však to znáte, zvědavost. Na internetu jsem to nenašla, tak snad alespoň zde poradíte. Přestávají s tím v 50? 60? Nebo snad v 70? Děkuji
To jsou takové ty "tantra" řeči...orgasmus bez ejakulace.Vnitřní uspokojení.Ano pro určitou skupinu lidí to možné je...ale pro drtivou většinu populace 99% je pro muže velmi velmi důležitá nejdříve erekce.A to pevná a dostatečně dlouho trvající,neopadávající... a poté může dojít třeba masturbací k ejakulaci. Bohužel něktří nemají to štěstí.
Zkuste se zeptat chlapa po operaci rakoviny prostaty. Orgasmus na sucho a erekce prakticky nulová s nejistou vyhlídkou na její návrat po určité době od zákoku.
Někdo si to dělá celý život sám (styl Já a Já), bo se nezmůže, nechce ... na to aby měl manželku, milenku nebo na to aby šel do vykřičeného domu. Někdo to nemá zapotřebí protože na to má lidi- manželku-milenku nebo bordel popřípadně všechno dohromady!
Ono taky záleží na tom, jaký život člověk žije. Jsou např. důchodci, kteří něco budují a to jim sebere spoustu sil a na druhou stranu jsou centra pro Alzheimeriky a ti to tam mastí několikrát denně - svědectví zdravotní sestry.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.