Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V jakém věku muži přestávají masturbovat?

Od: hb44 odpovědí: 24 změna:
Moc se omlouvám jestli tento dotaz někoho pohoršil nebo tak *co* ale tahle myšlenka mi prolétla hlavou a celkem by mě to zajímalo.. Však to znáte, zvědavost. Na internetu jsem to nenašla, tak snad alespoň zde poradíte. Přestávají s tím v 50? 60? Nebo snad v 70? Děkuji *zmateny*

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode2
hodnocení

11x

Pokud jsou obecně relativně zdraví tak až dnem smrti fyzického těla. Pouze frekvence se časem snižuje.

franz*
hodnocení

9x
Je mi 94,masturbuji 2× denně.

A dobré je mít u toho Parkinsona *smich*

19.06.23 19:52

Ha ha...

traged
hodnocení

5x

Zase řešíš svého zženštilého syna vychovaného matkou samoživitelkou?

makak
hodnocení

3x
Já ještě nepřestal a zatím to nemám v plánu...*frajer*

vernon
hodnocení

3x
Když není erekce, není masturbace. A někdo nemá erekci už ve čtyřiceti...;)

To je totéž, jako byste napsal, že bez ejakulace není orgasmus. Přesto je možné obojí.

To jsou takové ty "tantra" řeči...orgasmus bez ejakulace.Vnitřní uspokojení.Ano pro určitou skupinu lidí to možné je...ale pro drtivou většinu populace 99% je pro muže velmi velmi důležitá nejdříve erekce.A to pevná a dostatečně dlouho trvající,neopadávající... a poté může dojít třeba masturbací k ejakulaci. Bohužel něktří nemají to štěstí.

Tantra jasně, ale tu jsem nemyslel...

Zkuste se zeptat chlapa po operaci rakoviny prostaty. Orgasmus na sucho a erekce prakticky nulová s nejistou vyhlídkou na její návrat po určité době od zákoku.

hodnocení

3x

A proč bychom měli přestávat? *smich*

hodnocení

3x

Někdo v 50, někdo v 60, někdo v 70..., někdo později. Záleží na tom, kolika let se dožijou ;).

hodnocení

2x

Nikdy. Resp. po smrti.

iano
hodnocení

2x
Já masturbuji ikdyž mám ženu a dítě. Sice málo ale dělám to. Je mi 27

To dělá kde kdo... muži i ženy. I když ženám to přijde více neuvěřitelné, než mužům.

user

To dělají i opice a Šimpanzi. Většinou to je z nudy, chlap co má co na práci a že nskou, tak na to nemá čas ani pomyšlení

hodnocení

2x

Někdo si to dělá celý život sám (styl Já a Já), bo se nezmůže, nechce ... na to aby měl manželku, milenku nebo na to aby šel do vykřičeného domu. Někdo to nemá zapotřebí protože na to má lidi- manželku-milenku nebo bordel popřípadně všechno dohromady!

Masturbace je přece sex s člověkem, kterého mám nejvíc rád... *smich*

Jj taky se to tak dá!

hodnocení

1x
Ted na to moc neni cas, ale na duchod to planuju aspon ob den a v mezicase placat babky po zadku. Jen je hacek v tom, jestli se duchodu doziju.
user

Tak když plácneš babku po zadku, tak se ti postaví nebo co? Taky bys moh jít za to sedět! Zezadu nepoznáš, jestli to není Korejka

hodnocení

0x

Už vidím, jak Vám tu budou všichni přiznávat, že masturbují a samozřejmě k tomu připíší věk *smich*

doplněno 16.06.23 18:03:

se picnu *haha* z těch odpovědí, tak ještě prosím připsat věk, ať tu máme přehled *smich*

112 roků *zed* a 86x denně...*hledam*

hodnocení

0x

Ono taky záleží na tom, jaký život člověk žije. Jsou např. důchodci, kteří něco budují a to jim sebere spoustu sil a na druhou stranu jsou centra pro Alzheimeriky a ti to tam mastí několikrát denně - svědectví zdravotní sestry.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]