Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asistence Policie u předani ditete?

Od: natali* odpovědí: 9 změna:

Dobry den chtela bych se zeptat zda nevite zda mohu zavolat policii az prijede byvaly manzel a bude mi predavat dite? nechci u toho byt sama...porad mi pise vyhruzne sms a v patek me dokonce napadl a ja se ho opravdu bojim a proto jsem se chtela zeptat zda muzu zavolat policii aby u te predavky byla.Děkuji za odpovedi,specha to predani ma probehnout v 18 hodin dnes

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

malvinka*
hodnocení

1x

Možná by zafungovalo použít služby mediátora.

lidus*

Výborný nápad! Ale mediátor by se musel objednat dopředu ne za pět minut dvanáct.

hodnocení

1x

Jak to dopadlo?.?.?

abdul*
hodnocení

0x

Pozvěte si někoho známého. Přítomnost policie a hádky rodičů pravděpodobně nejsou zrovna harmonické prostředí pro dítě.

natali*
hodnocení

Děkuji ale nemam ted nikoho kdo by sel se mnou a opravdu sama tam nechci byt...a myslim si ze policie je pro dite lepsi nes slyset urazky typu ty p...,ty ku... atd...

abdul*

Co si tedy dítě předávat někde na veřejnosti?

doplněno 12.09.10 16:12:

Policie přijede pokud se něco bude dít ale jako prevence těžko. Za telefonát ale nic nedáte.

natali*
hodnocení

My si ho predavame primo pred domem ale ja mam stejne strach

lidus*
hodnocení

0x

pochybuji, že policie pojede někam kde se cice může stát ale nic se nestalo. Spíš nějaký orgán péče o dítě.

natali*
hodnocení

Dobre ale socialka nebo pece o dite neni v nedeli

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]