Nejste přihlášen/a.
Zkuste dát dotaz sem do skupiny na Fb Nákupy v Polsku, rady, infa. Skupina lidí, kde je svět ještě v pořádku radí zde i Poláci. facebook.com/...
Rozumím, do zásilkovny In post to asi nevejde co Několik zásilkových boxu je v každém pohraničním polském městě, + 1 nebo dva obchůdky, ale to se asi na dvou metrové zásilky nehodí... doprava do ČR stojí nesmysl.
jinak mě dávno doručují dpd nebo i pošta po telefonátu stylem, že mi to hodí před plot nebo za plot, nejsem u hlavní silnice. A to PPL co. to tam házi dokonceají když se mi nedovolá. Takže někdy mám balík za 10 000 Kč ve schránce, jindy před vrátkama a někdy za vrátkama A to tam někdy dojedu až po týdnu.
Na nějaké přebírání se už dneska asi nehraje, dokonce ani pošta do vlastních rukou už to nechce podepisovat.
Proč to píšu, no že by třeba stačilo najít nějakou opuštěnou adresu někde mimo hlavní trasu za čárou a ...
teda nevím, jak to funguje v Polsku s dopravcema, hehe...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.