Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr spoření Conseq

Od: dajinkas odpovědí: 6 změna:
Zdravím, byl by tu někdo,kdo se v tom vyzná,má zkušenost a byl by ochotný mi pomoct s výběrem financí ,co mám naspořeno na Můj conseq? Vůbec se v tom nevyznám a fobie z telefonických hovorů mi už vůbec nepomáhá.
Potřebovala bych vědět vlastně úplně všechno,jestli a jaký je k tomu potřeba formulář a případně i poradit jak ho vyplnit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Oslovíte toho, kdo vám ten "super" produkt vnutil a on vše zařídí.
dajinkas
hodnocení

To bohužel nejde,protože ten dotyčný už tam nepracuje a stal se pro mě “nedohledatelným” ,ale dekuju za radu ;)
Tak je tam snad někdo jiný.
dajinkas
hodnocení

Proč zbytečně reagujete když evidentně sám nevíte jak pomoct? Ne není tam nikdo jiný,společnost, ve které mimo jiné pracovala osoba,která mi to sprostredkovala skončila a já to nevěděla,jelikoz mi spoření jede na trvaly příkaz už několik let.

hodnocení

0x

Konkrétně vám neodpovím, na společnost jsem se díval jen pro zajímavost. Na jejich stránkách mají pod záložkou Podpora uvedené kontakty. Můžete jim zavolat, napsat e-mail nebo vyplnit kontaktní formulář, ve kterém zadáte číslo smlouvy a svůj požadavek. Možná, že to můžete také vyřídit po přihlášení do sekce Můj Conseq. Možností je tedy mnoho, dřívějšího zaměstnance k tomu vůbec nepotřebujete. Přeju vám úspěšné vyřízení. Příště raději od všech organizovaných spoření, fondů a pojištění udržujte dostatečný odstup.

hodnocení

0x
Postup jak vybrat peníze najdete na jejích stránkách. Pokud máte aplikaci nebo nějaký jejich obchodní účet, kde se přihlásíte, bude to stejně jednoduché.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]