Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je normální, že nemám v 17 letech holku?

Od: bobororo odpovědí: 10 změna:

Je normální, že v 17-ti letech jsem neměl ještě žádnou holku?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarmik*
hodnocení

2x

Mám dojem, že 17 let je statisticky celkem v průměru s počátkem sexuálního života.

Dobře vím, že Váš pohled je zcela jiný, než je pohled nás, postarších rádců, co Vám tu píšeme. Ale zkuste to vzít: je to fakt úplně jedno. Každý zraje jinou rychlostí. Až dozrajete osobnostně, nebude to skutečně problém. Využijte té touhy po uznání k tomu, abyste na sobě makal, co je skutečně cennější. Vyberte si nějaké cvičení, co Vám vyhovuje a udělejte si návyk na cvičení. Pusťte se do věcí, co Vás baví, experimentujte, zkuste vydělávat peníze, přihlašte se do kurzů, naučte se tři jazyky, nebojte se neúspěchu, od toho je tenhle věk.

Pokud Vás to zajímá, tak si něco přečtěte o počátku sexuálního života. Jsou výjimky z pravidla, ale pravidlem je, že nejdříve s tím začínají nejnižší vrstvy. Pokud jste z dobré rodiny, tak se prostě smiřte s osudem, že slušní hoši si holt musejí počkat nějaký ten rok déle než sígři. Zato potom si třeba užijete hodně ženské přízně, až budete mít dobrou práci a nebudete ve 40 tlustej.

georges*
hodnocení

1x

A kluka taky nee? *haha*

hodnocení

0x

Je. Nemáš kam spěchat.

nannaaan
hodnocení

Nemám, jo, a to mám čekat do sta let až ze mě bude troska. Nebo kdy bude čas, protože všechny kluky a holky, který znám, tak už mají tak desátého kluka nebo holku a je jim cca. stejně jako mě...

Ale jdi ty trosko... a to stojíš o to mít teď už desátou holku? Co si od toho slibuješ? Ve tvém věku je sice takovéto hledání a zkoušení, jestli jde o tu pravou, v pořádku, ale přece bys to nehrotil "za každou cenu"? Myslíš, že tvoji známí jsou tím šťastnější, čím víc vystřídají partnerek? Nebo se to děje jenom z nudy?

Samozřejmě nebudeš čekat do sta let... hodně záleží na tom, kde se kromě školy pohybuješ, jestli chodíš mezi svoje vrstevníky, jestli jsou tam i holky, nebo je to jenom "pánská" společnost (např. v hospodě na pivu), jestli jsi schopen holku, která se ti líbí, něčím zaujmout (obvykle nefungují silácké fóry, ale spíš kamarádský přístup, povzbuzení plachého děvčete, pomoc s těžkým břemenem...). Za mých mladých let zabíralo, když kluk uměl třeba hrát na kytaru, ale nesměl být nafoukaný. (No, 100 let mám spíš já, chápu, že doba je jinde.)

takovejch ukecanejch vejtahů a chválenkářů jsem v 17. letech poznal taky hodně...polovička neuměla do pěti holek počítat a druhá neměla ještě ani jednu holku, jenom silné řeči a představy...

nic si z toho nedělej, přijde čas a nebudeš si stačit vybírat...

lordslayer*
hodnocení

0x

A vám jde o to, vyrovnat se vašim vrstevníkům za každou cenu?

buss
hodnocení

0x

No někteří umřeli, umřou a také ji neměli...

Chce to trocha sebevědomí, nebát se, třeba vykecat se v obchodě, tam kde je příležitost, začít si to s ne moc ..hmm krásnou, která není až tak vybíravá. Znáš to krásná a chytrá a kombinace..

eulalie*
hodnocení

0x

Je to zcela normální a nechápu, proč se za každou cenu chcete vyrovnat svým vrstevníkům. Tak holku budete mít o něco později, no a co? Že nejste cool a in? To tak vadí? Chcete být jak to stádo? Bobororo, nikam se nežeňte zbrkle, všechno chce mít svůj čas.

riky99*
hodnocení

0x

Určitě! To jen všichni kolem tebe machrují, oni taky žádnou neměli :). Nahlas to nikdo nepřiznává, ale z anonymních průzkumů je průměr u kluků 19 let, tak máš teoreticky ještě čas. Tak ať brzy najdeš tu pravou dívku.*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]