Zdravim, meli jsme krizi a doslo to k rozchodu. Nebo jako k debate a nasledne tomu, ze nad tim bude jeste uvazovat. Pri louceni jsme si dali pusu. Ted u me nebydli. Ale nekolikrat v byte v moji nepritomnosti byla. Uklidila a tak podobne. Ale veci ktere si pry odveze si neodvezla. Mela dost moznosti. Nevzala si nic, jen par prkotin na prespani. Jak to mam chapat? Nekomunikujeme, nechavam tomu prubeh. Jen par sms ohledne par veci, vzdy jen odpoved. Jenze co ted? Premysli tedy? Nebo jak to je. Ja na svem miste bych si odvezl veci nebo velkoi cast z nich uz prvni den a nebo dalsi dny. Rozhodne bych doma neuklizel a vzal si minimalne nejpouzivanejsi veci.
"Zadní vrátka" se tomu říká. Takto je má slečna stále pootevřená, ale kdyby si odvezla všechno, zabouchne je a nemá klíč. Ovšem jestli uvažuje, přemýšlí, nebo potřebuje mít kam jít, kdyby jí nevyšlo to, kde je teď - to ví jen ona sama. A ten občasný úklid může být jen kontrola, zda už neuklízí jiná
Dle mých abych zkušenosti, když dá chle ženské kopačky, tak ti může přijmout zpátky. Pokud ženská já dala kopačky chlapovi, tak ve většině případů – 70% už se nevrátí, a nahánět ji ze strany chleba je blbost (slabost)
Spousta z nás asi zažila ve vztahu "tichou domácnost", ale takovýhle "truc" by ve vztahu neměl být. Pokud by opravdu chtěla rozchod, byla by již dávno s věcmi pryč a nevracela se domů uklízet
Nechápu ty vzájemné SMS, jste jak 2 berani a nic to neřeší.
Snad víte, zda chcete ve vztahu pokračovat, nebo ho ukončit?
Nechoďte kolem toho, jak kolem horké kaše, zavolejte jí a promluvte si, případně si stanovte jasná pravidla.
Mějte však na zřeteli, že pokud to udělala jednou, může to zopakovat i příště, pokud by zas byla nějaká krize..
Třeba se s tím rozchodem ještě docela nesrovnala, proto tam asi hodi do toho bytu. Asi to potřebuje se takto ještě loučit. Můžou tam na ni doléhat vzpomínky a ty jsou ji příjemné. A i to, že jste si při loučení dali pusu, svědčí o tom, ze jste oba dva takoví slušnáci, žádná Itálie a tak. Také vás nechce otravovat, chodí tam jen ve vaší nepřítomnosti. A to, že tam poklidila, prostě to vidí ženským okem jako trochu nepořádek, tak ji to nedá, aby jako žena neuklidila.
zeia
Myslite, ze je to definitivni? Nebo si stale neni jista a premysli tak jak rekla. Chci nechat volnost, nepisu ji a neozyvam se. Co mam delat nebo cim tomu pomoct. Veci tu jsou a dlouho budou, jela na sluzebni cestu, respektive jede. Ty veci tu jsou a mela moznost si je odvezt, minimalne ty dulezite. Vse tu je.
Každopádně je to zvláštní. To vypadá, že se jí od vás moc nechce. Jestli to není tak, že jste se z rozchodem unáhlili.
sluzebak
Tak uvidí se po služebce, jestli ten její kolega, bude lepší než ty ...
Kam bych to stěhovala, navíc jsi nenapsal co chceš ty ... Určitě jí nekontaktuj, jenom bych vyměnil zámek, aby mi tam nelezla když se jí zamane, Předpokládám že to není její byt ani nemá nájemní smlouvu a nic už neplatí
Proste ji brnkni at si to do konce měsice vodveze když ne tak popelnice a žaden stres neee Možná dojede osobně a pak přeju pevný nervy a umytý přirození
Tím by řekl "už tě nechci" a pokud ona má nějakou hrdost tak by odešla definitivně i když se vlastně rozchazet nechtěla... Těžko říct, může to být jen že nemá věci kam dát nebo byl rozchod unavený a chtěla by to vrátit zpět.. záleží i na tobě jestli se chceš rozejít nebo ne. Každý vztah má krize většina jde překonat a vztah funguje dal, na druhou stranu nemá smysl něco lepit sílou když to stejně fungovat nebude..
Tak zasoulozit se dá všude možně, ale partnerka do života těch je málo.. tím nemyslím Mirage a tchyni ve vedlejším vchode odkopnout tu pravou může být pěkná blbost...
Od te doby, co jsme se videli naposledy nekomunikujeme. Jsem z toho nervozni, vim, ze ji nemam psat. Veci si neodvezla a jeste delsi dobu neodveze nejspis. A ja nevim co cekat, zda premysli, tak jak rekla. Proc by mi davala ten polibek. Nevim, jsem zoufaly, nedokazu se uklidnit a vlastne mam ted nejistotu, ze nevim co cekat. Ani mi treba nedala vedet, ze ne, nebo tak. Vypada to opravdu, ze neni jeste rozhodnuta?
Kdyz zenska rekne, ze chce premyslet a chova se takto, tak se ted vozi na jinem, a treba se bude chtit vratit a rekne: uz jsem dopremyslela a jdu pryc - nebo nejdu pryc - zalezi, jak ji ten druhy okouzli (lol). Kazdopadne parohy uz mas, tak ji vyhod a neser se s tim.. Neponizuj se, potkas lepsi. Zenska nikdy neodejde jen tak, vzdy v tom nekdo je. A tahle odesla na oko, coz je jeste horsi. Moc dobre vi, ze za ni prilezes ty. Sukuba :D
Problem hlavni je v tom, ze si neni jista laskou. Jenze ta krize se tahla dlouho, z moji strany je logicke, ze v dobach neustaleho reseni problemu neni cas na lasku a jeji vyznavani. To byl hlavne duvod odchodu. Nikdo jiny v tom neni, jsem si jist, tak to prosim nezminujte. Ted v dobe, kdy krize skoncila jsme uz fungovali dobre a ta laska se zacala vracet, v plno vecech to bylo poznat.
olinl
Vztah je o kompromisech a ústupcích z obou stran, jinak to nemá význam..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.