Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce na dohodu jaké budou podmínky

Od: tomasjanik odpovědí: 2 změna:

Dobrý den ,

Vláda ČR chystá zpřísnění pro dohodáře, kteří mají přvýdělky, nepochopil jsem jak to vlastně bude.:(

Já když si nyní vydělám , do 10 000 korun tak nemusím podepisovat ten růžový papír daňové přiznání, mám k této brigádě ( dohodě ) ještě svoji hlavní práci skladníka ,

Brigádně chodím uklízet , abych si přivydělal na hypotéku.:( :(

Když vláda schválí nové podmínky pro dohodáře jak to bude?

V mé hlavní práci si vydělám cca 30 000 kč čistého, brigádně na dohodu, 8 000 kč

Zajímá mě kolik můžu dostat z práce na dohodu čistého na účet, může mě to prosím někdo vysvětlit?

děkuji moc

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Růžový papír bude patrně daňové prohlášení, ne daňové přiznání.

Nemusíte ho podepsat nikde, ale pokud ho u jednoho ze svých souběžných zaměstnavatelů podepíšete, u nikoho jiného to již učinit nesmíte.

Zatím Vám nejspíš nikdo nic nevysvětlí. Nejlepší bude počkat, až ten nesmysl vyjde ve sbírce zákonů. Pak teprve bude jasné, jak to s dohodami bude. Momentálně Vám z DPP strhnou a odvedou na FÚ srážkovou daň 15 %, takže čistá odměna bude 6.800.

danar
hodnocení

0x

V mé hlavní práci si vydělám cca 30 000 kč čistého, brigádně na dohodu, 8 000 kč
A jak je to teď? Předpokládám, že vám to i dnes krohnou vo 15% DPFO ne? Protože už jste mimo slevu na dani, ta je do nějakých cca 205.000 Kc

Takže jestli se něco zpřísní, tak to, že se z toho bude odvádět sociální na důchod, zdravotní... protože je dnes spousta vyžírků, co se nechají na zaměstná t pouze na DPP a nic z toho neplatí... Jenže to zas bude nutit ti vyžírky brát ty peníze úplně bokem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]