Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platba předem v hotovosti

Od: beje3v3j34 odpovědí: 6 změna:
Dobry den, potrebovala bych poradit. Vec se ma tak, ze jsem si objednala zasilku na dobirku, z osobnich duvodu jsem ji nevyzvedla. Ted jsem mela telefonat s eshopem, poslou mi ji znovu pod podminkou, ze castku musim uhradit predem. Nemam moznost to poslat pres internetove bankovnictvi. Pan rikal, ze to mohu predem zaplatit i v hotovosti na poste. Prosim, jak se to dela? Potrebuji k tomu nejaky papirek nebo jen reknu cislo jejich uctu a dam jim penize? Dekuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ml
hodnocení

8x

Říká se tomu poštovní poukázka typu A (lidově složenka)
ceskaposta.cz/...

jinak by to mělo jít v každé bance. Drahé to je tak jako tak. Ta složenka vyjde tak na 60 korun v bance klidně i 200.

beje3v3j34
hodnocení

A kde ji kdyžtak seženu?

Poštovní poukázku (složenku) kupodivu seženete na pošťě. ;)

ml
hodnocení

1x

Ještě možná podle toho jakou máte banku by šlo podat platební příkaz na pobočce, to stávalo 30 korun. Některé banky (třeba česká spořitelna) přijímají platební příkazy taky přes jejich bankmaty.

hodnocení

1x
Zadat v bance normální platební příkaz ke taky problém?
Jde to i bankomatu. Jen číslo účtu kam to posíláš a variabilní symbol, aby se dohledalo proč tam ta platba došla.
trumen

Tipuji že nemá banku, buď ještě moc mladá a nebo exekuce, nebo cizina,takže těžko může platit z účtu nebo přepážky banky...

takže může na poště poštovní poukázkou, Případně složení v hotovosti přímo v bance, do které platí, ovšem tam bude poplatek cca 100 Kč, Jako vklad cizí osoby, nevím kolik to stojí na poště, tam to bude asi levnější

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]