Nejste přihlášen/a.
Má někdo výpis z banky ČS posílaný do e-mailové schránky, a nemá elektronické bankovnictví..A v jaký den Vám přichází na e-mail? .A jak to otevíráte v mobilu[Android] v Adobe Acrobat Reader od společnosti Adobe, jde Vám to otevřít?, heslo je jaké?.Rok narození?.
Díky za rady a prosím vaše zkušenosti.
Díky za rady a prosím vaše zkušenosti.
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
geek®
1x
Vše je psáno v emailu od nich - rok narození.
Otevírám přes PDF prohlížeč od Google Disku (vestavěný). Případně se dá nainstalovat Adobe.
Otevírám přes PDF prohlížeč od Google Disku (vestavěný). Případně se dá nainstalovat Adobe.
0x
Službu zasílání na e-mail bez el. bankovnictví má manželka. E-mail jí chodí začátkem měsíce (poslední 2.6.) s heslem neporadím, dokument jsem otevřít nezkoušel. Dokumenty z ČS obecně jdou otevřít jakýmkoliv pdf prohlížečem. Zaznamenal jsem pouze problém s tiskem jednoho dokumentu z ČS v Acrobat Readeru, obešel jsem to přes program Sumatra.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]