Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asi osmička?

Od: aaaa odpovědí: 3 změna:
Zdravím, minulý týden jsem byla u zubaře a nevšiml si že mi mírně rostou osmičky. Nebo alespoň se nezmiňoval. A včera mě začala bolet dáseň nad nevyrostou osmičkou, boli spíše ze strany k jazyku, je tam měkoučká část dásně která bolí občas i při polknutí. Je to jen příčina růstu zubů nebo s tím budu muset zajít k zubaři? Se zubařem bojujeme už od dětství a nemáme moc dobrý vztah. Rada bych to nechala aby to samo odeznělo

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jfdnuzcg
hodnocení

0x
Normalni, taky mě bolelo, za pár dnú to přestane bolet, možná se bolest později znova párkrát objeví, to je taky normální. K zubaři nemusite, je to přirozená bolest.

okolik
hodnocení

0x

Lékař bez váší informace nemůže poznat citlivost založené osmičky. Navíc neprořezaný zub neroste stále. Má na to vliv více faktorů např. hormonální změny. Zub zaleze vyleze s chutí toto dělají zmíněné ,,osmičky.,,

Pokud se s jistým rozmezím bude situace opakovat doporučuji návštěvu stoma.

Není vyjimkou u založených nevybavených zubů kaz, osmičky máme jako dědictví po praprapraprappra...

lkjh
hodnocení

0x

Ústní voda lehce tlumí bolest, zkuste používat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]