Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, omlouvam se, jestli otravuji, ale chtěla bych se zeptat a informovat. 10.5.mi zemrela maminka, do poslední chvíle to nikdo nečekal. Její přání bylo, protože tatka má 31.5.narozeniny zařídit mu jízdu velorexem, jako překvapení až se vrati domu. Mluvila o tom v nemocnici jen se mnou. Strašně moc jsem jim to chtela splnit. Jenze jsem na to neměla dostatek financí, nechtěla jsem si nikde půjčovat tak jsem si po domluvě s mamkou půjčila peníze od ni z účtu, mam k němu přístup, ale je to společný účet s tatkou. Takže jsem si od nich poslala peníze k sobe, zaplatila darek a asi 3 dny na to, když přišla vyplata jsem ty peníze zase vratila a měli to jako zaplacené odeme. Nechala jsem to být, uprimne se mi to úplně vykourilo z hlavy, tím že jsem to vrátila
Jenže teď tatka přišel s tím, že musí do banky, kde mají ten účet a zařídit výpisy z toho účtu pro notarku. A ja se bojím, že z toho bude průšvih a nepochopi to. Jenze ja na to opravdu neměla penize. Nevíte někdo co s tím nebo jak to chodí?
Jenže teď tatka přišel s tím, že musí do banky, kde mají ten účet a zařídit výpisy z toho účtu pro notarku. A ja se bojím, že z toho bude průšvih a nepochopi to. Jenze ja na to opravdu neměla penize. Nevíte někdo co s tím nebo jak to chodí?
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
liska5
3x
Chápu to tak, že v podstatě žádné peníze nezmizely. Tak to můžeš takhle tátovi vysvětlit stejně, jako nám tady. Budete mít s otcem stejnou odpověď na trochu podivnou transakci, což je podstatné. Myslím ale, že z toho nebude notářka dělat žádné závěry.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]