Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpis z uctu

Od: katerina* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, omlouvam se, jestli otravuji, ale chtěla bych se zeptat a informovat. 10.5.mi zemrela maminka, do poslední chvíle to nikdo nečekal. Její přání bylo, protože tatka má 31.5.narozeniny zařídit mu jízdu velorexem, jako překvapení až se vrati domu. Mluvila o tom v nemocnici jen se mnou. Strašně moc jsem jim to chtela splnit. Jenze jsem na to neměla dostatek financí, nechtěla jsem si nikde půjčovat tak jsem si po domluvě s mamkou půjčila peníze od ni z účtu, mam k němu přístup, ale je to společný účet s tatkou. Takže jsem si od nich poslala peníze k sobe, zaplatila darek a asi 3 dny na to, když přišla vyplata jsem ty peníze zase vratila a měli to jako zaplacené odeme. Nechala jsem to být, uprimne se mi to úplně vykourilo z hlavy, tím že jsem to vrátila
Jenže teď tatka přišel s tím, že musí do banky, kde mají ten účet a zařídit výpisy z toho účtu pro notarku. A ja se bojím, že z toho bude průšvih a nepochopi to. Jenze ja na to opravdu neměla penize. Nevíte někdo co s tím nebo jak to chodí?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Chápu to tak, že v podstatě žádné peníze nezmizely. Tak to můžeš takhle tátovi vysvětlit stejně, jako nám tady. Budete mít s otcem stejnou odpověď na trochu podivnou transakci, což je podstatné. Myslím ale, že z toho nebude notářka dělat žádné závěry.

katerina*
hodnocení

Notarka to asi řešit nebude, spis se bojím, že se tatka bude zlobit
liska5

Tak mu to vysvětli předem, než to sám zjistí. Vždyť to bylo myšleno dobře a o nic nepřišel.

proc

Proč by se měl teďka zlobit, kolik mu je let, myslíš že si toho vůbec všimne? Vůbec to neřeš, pak nám tady schválně napiš, jestli si to vůbec všimnul...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]