Dobrý den Se ženou řešíme jak a kdy oznámit rodině že jsme v očekávání. Podle těh. testů apod se jedna cirka o 3 týden takže je to dost čerstvé. Jenže co čert nechce tak je to na ženě znát Už proběhly otázky snad nejseš těhotná .(Samozdřejmě má klasické příznaky - ženský to snad asi poznají). Neradi by jsme to uspěchali ale nechceme přijit o okamžik překvapení až maminkám oznámíme že budou babičky a babičkám že budou prababičky. Kdy jste rodině oznamovali že jste v očekávání?
Říká se, že je lepší počkat do 3. měsíce, protože do té doby to dost často zamlkne (jak se říká lidově). A na otázky odpovídejte, že zatím nevíte.
Btw ty týdny se počítají od prvního dne poslední menstruace před vlastním otěhotněním, takže první dva až tři týdny vlastně technicky vzato těhotná není. Takže pokud je to třetí týden od styku, tak v tom gynekologickém počítání to bude už pátý nebo šestý týden.
Hoďte se do klidu, užívejte si radosti a vhodný okamžik sám nějak nadejde. Nevím proč spěchat. Není nic horšího, než slzy štěstí a po nějaké době slzy smutku.
Lidi dnes mají starosti… A jaký vliv na to má, kdy jsme to oznamovali my? vy si to oznamte, kdy chcete zjevně se chcete podělit o tu radost, no tak si to oznamte třeba včera. Někteří to oznamují, až je větší šance, že nepotratí… jestli někdo má příznaky už 3. týden (třeba 16 den po početí?) no tak to už je co říct, jak se to projevuje?
U prvního jsem měla příznaky ještě před nidací. Potila jsem se a měla hlad, nidaci jsem poznala podle lehkého špinění. U druhého mě bolela prsa, taky ještě před vynecháním menstruace. Kolegyni se zase udělalo příšerné akné v obličeji. Takže těm příznakům hned věřím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.