Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dráždivý tračník jak dlouho můžu brát uhlí?

Od: uhli odpovědí: 3 změna:
Trpím mírným syndromem dráždivého tračníku. Prožívala jsem si teď hodně velký stres, který mi to zhoršuje. Asi 4 dny, (nevím přesně) jsem si na to dávala živočišné uhlí, jednou denně, vždy po dvou tabletách. To mi stačilo. Je to pro tělo velký problém? Mohla bych z toho mít problémy? Zatím se tak nestalo.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Neznám nikoho, kdo léčí velký stres uhlím...

uhly

Tak teď už jednu znáš ... :(

Ale uhlí je neškodný, nic ti to neudělá, jenom to stahuje díky obrovskému povrchu do sebe vodu a další... Takže přinejhorším jí to udělá zácpu...

liska5
hodnocení

2x

Předpokládám, že ze stresu byl průjem a ten jste řešila živočišným uhlím. Dvě tablety denně Vám nic neudělají ani dlouhodobě, jen možná tužší a černější stolici. Když máte diagnozu, tak snad i nějakou dietu? Omezení některých potravin. Berete probiotika a hořčík? Pijete zklidňující čaje?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]