Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ex ve skole

Od: filip1 odpovědí: 6 změna:
Dobry den, jsem stredoskolak a mam takovy problem. Moje ex chodi do stejne skoly jako ja a nedavno jsme se rozesli. Porad ji ale miluju a nemuzu na ni zapomenout nebo prestat myslet kdyz ji slysim nebo namatkove vidim jsem uplne v haji co mam delat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den. To chce čas. Něco hezkého jste spolu prožili, to skončilo a něco nového na Vás čeká. Otevřete se novým možnostem, které Vás posunou dál. Holt takový je život, přebolí to...

filip1
hodnocení

Kdyz se ale vidime bojim se ze to neprejde

p23®
hodnocení

1x

Nebuďte smutný, Každý rozchod je těžký. Vše přebolí. Věnujte se učení a jistě se brzy objeví nějaká nová dívka, která Vás bude milovat.

Držím palce. Zdravím.

asd1
hodnocení

0x
Dej si studenou sprchu.

vojel
hodnocení

0x

No rychle si najít nějakou jinou. To je totiž zásadní chyba chodit s ženskou ze stejné práce nebo školy, protože když dostaneš kopačky, tak máš tenhle známy problém :)

Pokud si neumíš najít rychle jinou, tak si tuhle co ti dala kopačky, musíš nějak psychologický zhnusit, představ si třeba že prdí a smrdí a krká u toho :))

pravoslavv

To není zrovna dobrý příklad :DD když se tady toto bere v později bere jako vážný vztah ( že před sebou prdíme )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]