Myslím že v neděli nebo pondělí (4.6.) jsem sledoval na ČT1 jeden z těchto pořadů. A na konci tam zaznělo něco vestylu: zítra ráno si můžete pustit pokračování/rozšíření . Nevím ale kde , co, název, a kde to hledat . Mám tušení, že šlo o podcast nebo něco na iVysilani. Obashově asi něco, co se nevešlo do stopáže Víte co to je ,a kde to najdu? Kavky čt to asi nejsou. Hledal jsem i na iVysilani 168h nebo Rep-éři ČT a a ta vidím jen po týdny epizody... A ještě? jde o pravidelný zvyk (nový formát) a nebo jde jen jednorázový přídavek k jednomu z těcho pořadů?
Ty takovy pocitacove gramotny a neprilozis ani odkaz na ten porad, neuvedes stopaz? U nekoho 70+ negramotneho co to videl ve sklenene televizi bych to jeste chapal...
Ono v dobre polozene otazce je polovina odpovedi, vime? Taky o 100% vetsi sance na vyreseni.
Dotaz byl (i) v obecné rovině, zda v posledních půl roku jeden z těchto "dvou" pořadů nedostal i nějaký další formát /rozměr,rozšíření. Alogicky když jsem to nezaregistroval , jen odhaduji podcast nrbo web čt Nicméně to dohledám , přehraju si 99minut (asi prohledam titulky sub.vtt) a pokud to najdu, dám sem citaci. Uvízlo.mi v paměti zítra ráno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.