Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odřeniny lýtek z bot. Čím tomu zabránit?

Od: mirek54* odpovědí: 6 změna:
Koupil jsem si vansky a jedna bota mi odřela lýtko, jak zabránit tomu, jsou třeba nějaký malý polštářky které by se dali sehnat na ty lýtka aby se neodřeli?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Dobrý večer, prodávají se opatěnky (patěnky) právě proti odřeninám vzadu na patě. Pozor pro nákupu - některé jsou slabší a jiné silnější (slouží i proti vyzouvání bot). Seženete je v sítích obuví či u Vietnamců, ale ty moc dobře nedrží nalepené na obuvi.

hodnocení

1x

Některé boty sahají nad patu, na tu silnou a velkou šlachu. Kdysi jsem kladívkem opatrně rozklepala horní část, ten horní lem paty. Změkčila ji. A v drogerii si kup rychloobvaz, kousekm ustřihni a na tu odřeninu nalep. Pod patu, do boty vyzkoušej třeba poskládaný kapesník, přizvednout patu. jestli to pomůže, dá se koupit podpatěnka. Bylo by dobré do obou bot, jinak to páteč pozná.

hodnocení

0x

Nedokážu si představit odřené lýtko od boty. maximálně óšoupaé chlupy na lýtku od kraťas.

Není to spíš pata - spodní část(po 40km tůře) nebo horní část (od lemu boty-slabé nebo žádné ponožky)

mirek54*
hodnocení

Jo, správně, někdo mi říkal že u paty je lýtko

hodnocení

0x

Prodává se náplast proti odřeninám. Dřív se prodával molitan s jednostrannou samolepicí vrstvou. Používali jsme to do kožených pohorek. Jednoduše by se to dalo udělat vložkou z nějaké měkké hmoty přilepené pomocí oboustranné samolepicí pásky.

hodnocení

0x
Inu, kupte si kvalitní boty dle toho jak Vám sednou a ne boty dle toho jak jsou in a módní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]