Mam Raiffeisen Bank a nejvic mi na tom vadi ze nemuzu posilat menu krome CZK do jinych bank, pokud nedam platbu do zahranici kde je poplatek 300kc a je to cely nejaky divny to takhle posilat. Jedna se o normalni standard? Nevim pod jakym odbornym slovem mam hledat banku, kde budu mit dolary a eura a nebudu tam mit zakaz posilat klasickym prikazem eura a dolary do jinych bank. To je asi muj jedinej pozadavek a co nejmensi poplatky
Tak si založte eur účet přímo v aplikaci, pak můžete eura posílat v rámci EU zdarma. USD zdarma jen v rámci banky, jinak je to zahraniční platba za poplatek dle ceníku.
Ale žádná jiná banka mimo Raiffeisen ky nemám multi mě nový účet, takže v každé jiné bance budeš muset mít na eura zvláštní účet, na USD zvláštní účet...
Zdarma se posílají akorát eura. USD Je jako zahraniční platba
1:Aha, na jinou měnu než eura jsem zapomněl... + přehlédl dolary 2: a vadí to? Já jsem taky si kvůli posláni eur nezařizoval cizoměnový účet, šlo to z toho hlavního. Byla tam nějaká přirážka ke kurzu, už nevím kolik.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.