Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych poradit s problémem, který teď neumím vyřešit. V přehledu plateb mi figuruje mě neznámá platba, která mi odchází jednou až dvakrát měsíčně. V popisu je Název obchodního místa GOOGLE *Google Play Ap, adresa g.co/HelpPay#, Irsko. Nemůžu si tyto informace spojit s ničím, co jsem kde zadával. Mohli byste poradit, na koho se obrátit, abych mohl tyto platby zrušit?
Doplnění: jsou to menší částky, pokaždé jiná, od 40 do 200 Kč.
Jak odstranit platební metodu z účtu Google Play
Otevřete aplikaci Google Play .
Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.
Klepněte na Platby a předplatné Platební metody ikonu možností Nastavení plateb.
Pokud k tomu budete vyzváni, přihlaste se do služby Google Pay.
Pod požadovanou platební metodou klepněte na Odstranit.
Mám předplacené dvě aplikace, o které bych nerad přišel, proto nechci blokovat placení v Google Play. Ovšem nevím, za co jsou tyto platby, nemám v Předplatném žádné jiné informace kromě těch 2 aplikací. Je tedy možné, že by to byly platby za úložiště podle rádce kasper. Co by s tím šlo dělat?
A vy máte nějaké úložiště a nevíte o něm? A co máte v odkazu Rozpočet a historie? Případně pohled zde
Zjistěte si přesný název, za co platba je...
z odkazu
Jak zjistit, zda platby pocházejí z Google Play
Ve výpisu transakcí zkontrolujte, jak je poplatek zapsán. Všechny nákupy na Google Play se ve výpisech zobrazují následovně:
GOOGLE*Název vývojáře aplikace (v případě aplikací pro Android)
GOOGLE*Název aplikace (v případě aplikací pro Android)
GOOGLE*Typ obsahu (např. GOOGLE*Books v případě knih)
Pokud dotyčný poplatek nemá ani jeden z uvedených formátů, znamená to, že nepochází z Google Play. O další informace požádejte poskytovatele platebních služeb (např. banku nebo vydavatele platební karty).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.