Nejste přihlášen/a.
Ahoj rádcové,
Prošel jsem tady dost témat na mou otázku, vždy když se tady kluk/muž zeptal na rady ohledně toho "jak si najít holku".
Tak jsou tady rady ve stylu :
a, najdi si koníčky, starej se o sebe, posouvej se, nestavěj si je na piedestal a ONY ZAČNOU CHODIT SAMY.
b, Nehroť to, moc se snažíš a ONY TO NA TOBĚ VYCÍTÍ
Ok, s tím bych souhlasil, každý by měl mít sám sebe na prvním místě , neměl by dělat něco na úkor ostatních apod, shazovat se apod. Ale ! jak to funguje v praxi, pro koho jsou takové rady?
Pochybuji, že v dnešní době dokážou mít holky "koule" na to jít a oslovit kluka a je jedno jak moc o něho jeví zájem, je jim sympatický a jeví se jako správný maskulinní chlap, prostě dnešní holky 18-25 to neudělají.
K tomuto bych měl tedy 2 otázky :
1, Jak začnou chodit samy? - Pokud kluk nechodí často na akce a není aktivní na soc. sítích, tak prostě nepříjdou. Jak si ho mají ty holky najít?
2, Opravdu žena vycítí , že je muž na lovu? ( ať už hledá přítelkyni a nebo jen sex ) - Tohle by mě zajímalo nejvíce, dokáže žena vycítit už jen z pohledu, že chlapovi o něco jde? Řekněme, že jsou ve fitku, klučina cvičí a mrkne tam na jednu slečnu .. Dokáže to ona poznat? Mají ženy nějaký senzor, který už jen při pohledu bez nějaké konverzace dokáže dát ženě echo, že tady si chlapík nehledí svého ale jde mu o něco?
Chápu a vím, že je nepřitažlivé, když si kluk stanoví jako n1 cíl to, že si najde přítelkyni za každou cenu :D ale ono to v dnešní době bez nějaké svépomoci nepůjde.
Milý "orlíku".
Ten tvůj bod "a," je v první části napsán velmi dobře, ale jeho konec je fikce nebo spíš loterie. Tím už vlastně odpovídám na tu otázku "1,". Tj. rozhodně nezačnou "chodit samy".
Bod "b" opět souvisí s otázkou "2," a tam už je to složitější. Ženy se ve své povaze vyznačují jistou absurditou, která čestné, srdečné muže velmi mate a to, že chtějí, aby jsi měl o ně zájem, ale zároveň, aby jsi to nedával moc najevo.
Jak se s takovou pakárnou vyrovnat?
Za sebe doporuču spíše žít svůj život, zajímat se o vědu, přírodu, techniku, sport, literaturu, historii, hudbu... Žít tak, aby v tom všem ženy ( nebo žena ) nehrály žádnou zásadní roli. Když své mládí strávíš snahou zalíbit se ženám, ve touze nějakou "ulovit", tak mohou být následky katastrofální a můžeš pak být ve třiceti, s okopaným srdcem, stejně sám.
@italka píše rozumně, ale opět jen z pohledu a zkušenosti ženy, což je zkušenost jedince, kterému bez jakéhokoli snažení příjde po podání tuctového inzerátu, bez fotky, zhruba 100 odpovědí denně. To se ti jako chlapovi nikdy nestane ani kdyby jsi měl ksicht, IQ a peníze jako Kevin Costner.
Díky Slovane, že ses tak rozepsal , budeš dobrý, sebevědomý chlap!
Musím s tebou souhlasit, hlavní je se umět zabavit sám se sebou, nemyslet na to, že by tady měla být nějaká další která určuje můj volný čas.
Z toho co jsi doporučil bych to pochopil asi takhle : Rozvíjet sebe, budovat si dobrou nezávislou budoucnost, mít své hodnoty, na nic netlačit, být před ženami svůj a konverzovat s nimi jako s kámošem? ( netlačit na to, "dát najevo, že se teď starám spíše o sebe" ) a když bych to náhodou cítil, že zrovna ta jedna by mohla být fajn, tak to zkusit?
A co chceš furt zkošet? Chceš si zapíchat nebo hledáš nevěstu?
Slovan prošel nějakým kurzem, neboť ví, Že se má zajímat hlavně o sebe a ne o ženské, proč jsi ženské se lepí na bad boye? A jak jsi viděl na tom videu, tak stačí abys měl správnou popelnici a nemusíš ani promluvit je to snad značka nekvality?
ty se zamysli nad tím, co můžeš těm školačkám nabídnout, čím jsi pro ně zajímavý?
Zdravím, orlíku. Pochopil jsi to naprosto správně.
Mi kdysi velmi pomohlo, když jsem se rozhodl "Rozvíjet sebe, budovat si dobrou nezávislou budoucnost, mít své hodnoty, na nic netlačit, být před ženami svůj a konverzovat s nimi jako s kámošem".
Je výborným krokem ( co se týče dodržování dohod, určité symetrie v iniciativě, apod. ) mít na ženu, holku, stejné měřítka jako na chlapa. Nic jí, tak jenom, neodpouštět, neomlouvat, nepromíjet "protože je žena".
Slíbila? Nedodržela? Tak není o čem.
Drž se toho. Neslevuj.
Pak si tě některá z těch ještěrek začne i vážit a chtít tě.
Onucí a hadrů mají k dispozici stovky. Chlapů o které by se mohly opřít je málo.
Jak si najít holku?
Je to náročné, ale žijte si svůj svobodný život, užívejte si. Věnujte se koníčkům a choďte mezi mladé, někam tam, kde se něco děje. Jistě máte pár kamarádů, s kterými to bude jednodušší. Pokud se Vám nějaká dívka líbí, můžete ji oslovit, usmát se na ni, pochválit ji, co se Vám na ní líbí a pod. Dívka pozná, že o ni máte zájem. Už pohledem. Je důležité, jestli ji také zaujmete. Uvidíte, jak bude reagovat. Není to jednoduché. Slušná dívka Vás asi sama neosloví. Jen ty oražené, co dobře vědí, co chtějí. Ty přijdou samy.
Dívku můžete najít kdekoliv. Je třeba se rozhlížet a zkoušet oslovovat, získávat zkušenosti. Každá dívka je jiná a každá na Vás bude nějak působit. Určitě se objeví dívka, která zaujme Vás a Vy ji. Sám vycítíte, že je to asi ta pravá. Neztrácejte hlavu a zkoušejte. Je třeba zkušenosti, aby jste mohl porovnávat. Vše je třeba se naučit.
Držím palce.
Zdravím.
Řekl bych, že oslovit holku osobně je dnes snad ta nejpřitažlivější / nejsebevědomější s tím kolik je seznamek apod. To si myslím, že už automaticky klukovi přidává. Napsal jsi tady moc dobré rady !
Orliku, dneska holky jedou přes instagram víc, než přes seznamku. Já oslovil dost ženských v realitě, a vždy to bylo z jejich strany takové nemastné, proste necekaly to a jejich reakce je spis odpudiva. Pokud teda zrovna nejsou pod vlivem. Ale najdou se takové, které to potěší ty bych vyhledával, protoze na seznamce mají tisice jiných. Kdyz mi kamarádka ukazovala kolik chlapů ma během jediného dne na Badoo, tak s tím musíš tak nějak počítat
to Ja mel badoo asi 3 měsíce, a žádná se neozvala sama, a jen par po textovce odepsalo. A to muze mít člověk i tak nejak svaly a sympatak. Seznamku neeee. Je to sama lehka. A za to o to je to tezsi.
Myslím, že pokud je kluk zdravě sebevědomý, komunikativní a přiměřeně vtipný a inteligentní, s rozhledem, s určtitou dávkou sebekritiky a nevypadá jak z planety opic, tak většina holek, které osloví, bude ráda v jeho přítomnosti.
Pokud ale budete čekat jak pecka, jestli Vás nějaká osloví, tak to se taky nemusíte dočkat.. Ono se štěstíčku musí vždy jít nepatrně naproti.
@orlik fakt těžko říct, já vám u toho nesvítila možná fakt moc tlačíte na pilu, jste moc urputný a holky se leknou, nebo si vybíráte nesprávný typ?
Právě, o tom to je , já se normálně bavím s každým, jsem komunikativní , když je trapná chvilka tak jí dokážu uhrát vtipně do outu a ještě se mi nestalo, že by na schůzce bylo ticho. Pak si vždy řeknu, že bych to s tou slečnou zkusil, dám to mírně najevo ( viz to co jsem psal v otázce ) a slečna otočí.
Orlíku - tady jsi nepochopil. To není "super přístup", ale tragédie.
Navíc je to zkušenost z ženského světa a tam spousta zákonitostí funguje úúúplně jinak.
Lovila je sama v rámci sexu bych řekl :D pro chlapa asi ideální věc, pokud se tam neobjeví city.
Co to je za otázky? to snad napsala nějaká holka, ne? Bez urážky, ale ty se seznamováním mají obecně daleko méně zkušeností, než kluci (někdy dokonce žádné - jen se nechají pasivně ulovit). Takže by do toho neměly moc mluvit. Stručně: a/1) nesmysl, nezačnou (tohle se může stát spíš holce než klukovi, proto tuhle blbost musela napsat holka); b/2) totální nesmysl, nevycítí nic. Pokud si trošku více přečteš dívčí diskuze o seznamování, zjistíš, že to funguje asi takhle: Jedna: "Mě chlapi balí každej den několikrát, dnes jsem jednomu podávala na recepci klíče, usmál se, bylo jasný že mě chce."..druhá: "Kolega mě pozval do kina a na večeři, a pak si prý u něj doma můžeme pustit film. Holky, znamená to, že mě balí? Moc ho chci, ale vůbec si nejsem jistá, co mám dělat, co mu říct?" - shrnutí: některá bere za balení i úplně normální gesto slušnosti, zatímco jiné to není jasné ani kdyby jsi jí pomalu stahoval kalhotky. Poučení: při seznamování je třeba se nezdržovat, ty které nechtějí rychle odstřihnout a pokračovat s tou, která chce. Co si která myslela/nemyslela, věděla/nevěděla, vůbec neřešit. Jinak obecně: zaměř se na ty nejhezčí, ty bývají nejvíc v pohodě a taky je u nich nejvyšší pravděpodobnost, že budou věrné.
Ahoj Smode, tady jde spíše o to jak kluk dá najevo ten zájem, pokud dolízá, furt se ozývá , odpovídá hnedka apod.. tak tady žena vycítí, že má příležitost si dělat cokoliv a většinou otočí no. To samé platí u kluků kdy vidí takové chování u holek akorát tady se nabízí možnost MÍT SEX/NEMÍT SEX.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.