Dobrý večer, uź doopravdy nevím, co mám dělat. Už jsem sem asi dvakrát psala ohledně angíny. Abych to zhrnula: 14.5. mě začalo bolet v krku a byl úplně rudý. 10 dní jsem to léčila doma,potom jsem šla k Dr. a dostala jsem antibiotika na 7 dní. Ty nezabraly úplně, nicméně Dr. Už se to zdálo dobré. Po dobrání antibiotik jsem každý den kloktala, dnes už ale naposledy. Lepší se to, ale strašně pomalu. Pořád ten krk ještě není úplně zhojený, cítím se trochu unavená a pořád teploty okolo 36,8 36,9. Už jsem z toho zoufalá. Zažil jste někdo něco podobného?
Vy jste neléčila deset dní angínu, ale oddalovala skutečnou léčbu, ta trvala jen sedm dní. A protože jste si sama zavinila zřejmě rozlezení infekce, tak bude o to déle trvat rekonvalescence.
Nezažil, protože sušit si deset dní angínu může jen nepříliš příčetný jedinec.
To moze byt mononukleoza, pre nu je typicky pociatocny priebeh ako u anginy, atb nezabera a pretrvava unava a mierne zvysena teplota. Dajte si urobit odber krvi.
doktorbolito
Houby s octem. Neléčila se, jistě ani neležela v době akutního zánětu, teď cirkus z 38,9, to není normální marodění. ATB nejspíš zabrala, jen slečna neví, co by roupama.
Zánět v krku nemusí být od infekce, někdy za tím stojí noční reflux. To, co uvádíte, není teplota. Jinak u Vás to bude hodně o psychice. A možná celý životní styl/?/ Zkusila bych nejdřív homeopatika.
Pokud do tří dnů samoléčby příznaky nezmizí či se výrazně nezlepší, je na čase jít k lékaři. Úplně hned to taky nemá cenu, kolonie bakterií musí pořádně narůst, aby vyšla v kultivaci. 36,8 či 36,9 je naprosto normální ukázková teplota. Dětské doktorka tvrdí, že zvýšená není ani 37,3. Možná jste nebrala antibiotika dostatečně dlouho či dostatečnou dávku na tělesnou váhu. Pokud je bolest v krku opravdu způsobená bakterií, zabírají antibiotika velice rychle a druhý den už člověk cítí zlepšení, za 3 dny od začátku léčby už ho nic nebolí.
doktorbolito
Kde jste přišla na samoléčbu tři dny při angíně, paní? Někde v kardiologické ordinaci při zjištění, že jste si zanedbanou včasnou léčbou zavinila zánět srdečního svalu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.