Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miluje mě?

Od: lucka7 odpovědí: 10 změna:
Chodím do prváku na vejšku a zhruba půl roku si občas - teď během zkoušek hodně často - píšu s jedním svým spolužákem. Mnohokrát mi pomohl se školou, sám od sebe, různé upozorňoval na všechno možné, abych nezapomněla atd. Usmívá se na mě, po škole se mnou vždycky chtěl jít, ale já se mu většinou vyhýbala - šla na WC nebo jinam než on. Teď během zkoušek mi často popřál dobrou noc a napsal, ať se hezky vyspinkám. Nebo, když jsem mu poslala fotku zákusku, potom mi napsal, jaké to bylo a jestli jsem to spapala - používá někdy takové zdrobněliny. Když jsme ve škole psali test, přistihla jsem ho, jak se na mě jakoby upřeně zírá a potom se rychle otočil. Nevím, co si o něm myslet.
Myslíte, že mě miluje nebo si to mohu jen špatně vykládat?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Snaží se projevovat zájem. Asi se mu líbíte. Ale jestli Vás miluje, to Vám může říci jen on. Zkuste mu dát více prostoru a šanci komunikovat s Vámi z očí do očí. Navrhněte mu třeba zajít na kávu, na zmrzku atd.. Pokud o Vás skutečně stojí, chopí se šance...A pokud o něho stojíte Vy, nevyhýbejte se mu..

hodnocení

5x
Pokud o něj taky stojíš, tak udělej nějaké vstřícné gesto, ať se někam posunete. Protože se taky můžeš nechat dobývat tak dlouho, až to chudák vzdá a ty ostrouháš. A pokud hi nechceš, tak ho taky netrap a vyjasni situaci.

hodnocení

3x

Fakt chodíte do prváku na vejšku?*zmateny* Určitě tam nějaká sympatie ze strany spolužáka je, tak pokud o něj stojíte, tak se mu nevyhýbejte.

Jen bacha na ty infantilní zdrobněliny, asi se snaží být milý, mě by to ale spíž odpuzovalo.

Ve vašich letech to možná infantilni bylo!

Mně ten příběh také nepřipadá adekvátní věku. V posluchárně neexistuje žádný zasedací pořádek. Tam jsem si mohl sednout vedle kterékoli holky a začít se s ní normálně bavit. Aby si psali spolužáci mi připadá naprosto absurdní.

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, lhostejná tomu chlapci nejste, tak to je přeci jasné. Zda Vás miluje nebo má jen rád či s ním hýbe pouze chtíč, tak to zde od klávesnice s určitostí nikdo neví. Pomozte mu a nechte se sbalit. Zdravím!

olinl
hodnocení

2x

Líbíš se mu, proč by ti jinak pomáhal.. Pokud se ti líbí, navrhni mu zajít na kebab, do Mekáče nebo cukrárny apod., můžete debatovat o školních povinnostech, zdrbnout učitele-někdy přeci může začít žena, ale jestli se na to necítíš, nedělej nic. Podle tvého popisu by rád navázal na něco víc než na přátelství, ale pokud ty nechceš, budete muset být dál kamarádi. Tohle jsou těžké chvilky v dospívání či mládí, nezranit něčí city a nebrat naděje, ale patří to k životu. Rozhodnutí jít nezávazně na nějaké to pití či jídlo je tedy na tobě, pokud k němu nic necítíš, takové ty "nadšené" sympatie, co se od něj můžeš dozvědět dalšího, tak doporučím jen to kamarádství ve škole.

slovan
hodnocení

1x

Líbíš se mu, ale "lásku" bych v tom neviděl. Celé to na mě působí, jako úvahy nebo situace ze sedmé třídy základní školy...

Ty jeho zdrobněliny - to je projev čirého zoufalství, kdy se snaží "nebýt hrubý" až to přehání do stupidity.

Ani jeden asi nejste v takové fázi duševní vyzrálosti, aby z toho mohl být trvalý, životní vztah.

Soustřeď se teď raději na učivo.

hodnocení

0x

A proč se na to ptáš, když se chováš tak jak popisuješ? (ano, zatím zájem má)

hodnocení

0x

Proč tě to zajímá? Když o něho nestojíš, je ti lhostejný? Jen si honíš ego? Děláš, že jdeš jinam a přesto ho sleduješ jako orel? Neblázni! Už nejsi dítě, abys ses v sobě nevyznala!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]