Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
má partnerka je zkušenější, já ještě panic.
Blížíme se naše první milování a jedna věc mi není jasná, jak se zachovat.
Pokud se udělám první (což je skoro jisté), věnuji se partnerce dál nebo odejdu do koupelny zbavím se kondomu, očistím se a pak se vrátím k partnerce a pokračujeme k dosažení jejího orgasmu?
Díky
má partnerka je zkušenější, já ještě panic.
Blížíme se naše první milování a jedna věc mi není jasná, jak se zachovat.
Pokud se udělám první (což je skoro jisté), věnuji se partnerce dál nebo odejdu do koupelny zbavím se kondomu, očistím se a pak se vrátím k partnerce a pokračujeme k dosažení jejího orgasmu?
Díky
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
axus®
6x
A co tomu nechat volny prubeh?
Ver nebo ne, navod k pouziti a itinerar nejsou vzdy ta nejlepsi reseni.
2x
Už ted je jasný že budeš hotovej dřiv a možna spuštíš hned jak se přiblížíš tak to je
Zachovaš klid zahodíš pláštěnku opláchneš ho a s trpělivou přítelkyní si při orálně ruční vzájemné práci zpestříte čekání na druhý kolo který určitě přinese oboustrané uspokojení
mnd®
1x
Nelez v patnácti na šedesátku.
Když je zkušenější a víš to tak to nech na ní.Jseš si jistej že se uděláš první? Co když se právě ,,stresem,, neuděláš vůvec? Nech to - ono to nějak dopadne.
carlt
0x
Omg, prostě dělej pauzy tak, aby ses neudělal první, ne? Pomáhá se udělat sám ručně tak hodinku, dvě, před tím, než na to má dojít s holkou. S bývalou jsme to uměli tak sesinchronizovat, že jsme se udělali stejně, nebo do pár sekund po sobě... Prostě když to na tebe začíná jít, vytáhneš a uspokojuješ jí ručně, sebe vůbec, po chvíli pokračuješ. Je to easy...
herd®
0x
Sbohem a šáteček, jdu do koupelny .I will be back.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma první milování
- První sex - bojím se toho
- Jak odpanit holku?
- Za jak dlouho od seznámení sex?
- Panna
- Mám se s ním vyspat?
- Jak překonat strach z prvního milování?
- Co očekávat od sexu?
- Nechce použít kondom
- První milování vs otěhotnění
- Přílišný strach z otěhotnění
- Chci už zažít své poprvé
- Do kolika nemusim kluka uspokojit usty?
- Jak mám říct klukovi, že s nim chci sex
- Spala jsem s ním, i když jsem ho neznala
- Chci sním už spát
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]