Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zachovat u prvního milování

Od: novacek odpovědí: 11 změna:
Dobrý den,
má partnerka je zkušenější, já ještě panic.
Blížíme se naše první milování a jedna věc mi není jasná, jak se zachovat.
Pokud se udělám první (což je skoro jisté), věnuji se partnerce dál nebo odejdu do koupelny zbavím se kondomu, očistím se a pak se vrátím k partnerce a pokračujeme k dosažení jejího orgasmu?
Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

A co tomu nechat volny prubeh?

Ver nebo ne, navod k pouziti a itinerar nejsou vzdy ta nejlepsi reseni.

hodnocení

6x

Paci sa mi ten optimizmus, ze partnerka bude mat orgazmus.

hodnocení

2x
Zakladem je si z toho nedělat hlavu a nemyslet na to
Už ted je jasný že budeš hotovej dřiv a možna spuštíš hned jak se přiblížíš tak to je
Zachovaš klid zahodíš pláštěnku opláchneš ho a s trpělivou přítelkyní si při orálně ruční vzájemné práci zpestříte čekání na druhý kolo který určitě přinese oboustrané uspokojení

slovan
hodnocení

1x

Nejdřív se s ní ožeňte. To ostatní se pak vyjasní samo...

id
Jasně a po svatbě zjistí, že si vzal chlapa.

liska5
hodnocení

1x

Trapasy řeš s humorem. Nemusíš být do té doby "nevybitý". Pak to Tvé vyvrcholení nebude tak rychlé.

makk
hodnocení

1x

Moc čteš. Dělej jak umíš, ono to poprvé to tak jako tak nebude nic moc, ale nějak začít musíš.

mnd®
hodnocení

1x

Nelez v patnácti na šedesátku.

Když je zkušenější a víš to tak to nech na ní.Jseš si jistej že se uděláš první? Co když se právě ,,stresem,, neuděláš vůvec? Nech to - ono to nějak dopadne.

vernon
hodnocení

0x
Moc přemýšlíš. Krev u toho nepotřebuješ v mozku, ale někde jinde...;)

carlt
hodnocení

0x
Omg, prostě dělej pauzy tak, aby ses neudělal první, ne? Pomáhá se udělat sám ručně tak hodinku, dvě, před tím, než na to má dojít s holkou. S bývalou jsme to uměli tak sesinchronizovat, že jsme se udělali stejně, nebo do pár sekund po sobě... Prostě když to na tebe začíná jít, vytáhneš a uspokojuješ jí ručně, sebe vůbec, po chvíli pokračuješ. Je to easy...

hodnocení

0x
Uplně mi to připomnělo scénu z terminátora, poté, co z houfnice vypálí na sklad munice.
Sbohem a šáteček, jdu do koupelny .I will be back.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma první milování

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]