Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s letem do arabských emirátů

Od: juelen odpovědí: 2 změna:
Má zde někdo zkušenosti s létáním do arabských emirátů? Letíme se společností Smart Wings a do ras al khaimah...jde mi hlavně o ten let, jakým typem letadla se létá boeing MAX? Jaké jsou zkušenosti s létáním jedná se o hodně časté výskyty turbulencí? Nebo je to v pohodě? Mám z toho strach, vždy jsme letěli jen 2-3 max 4 hodiny ...toto bude trvat přes 6 hodin podávají nějaký servis,nebo to bude hladolet

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivo®
hodnocení

0x

Dá se to vydržet,vládní speciál by byl snad lepší,takže něco na čtení a co nejmíň rozjívených harantů kolem,nevím odkud jste ale já říkám, že let z Prahy - to je zkažený výlet...

juelen
hodnocení

Ano poletíme z Prahy, myslíte že je to fakt taková hrůza?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]