Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup akcii

Od: mira8 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Mám učet v ČS. Používám na převody peněz George klíč. Při nákupu akcii přes George klíč jaké jsou poplatky za nákup a prodej akcii? Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

racio
hodnocení

2x

Pokud to zvládnete, tak běžte na stránky České spořitelny, investování a tam si stáhněte Sazebník pro soukromou klientelu - investování. V Sazebníku jsou uvedeny veškeré poplatky spojené s investicemi vč. akcií.

hodnocení

0x

Poplatky hradite brokerovi, poplatok za prevod penazi vasej banke, vsetko podla sadzobnika.

Interactive brokers pre CZ = 0.15% objemu nakupeneho

hodnocení

0x
Letmo jsem proletěl ceník a radím nohy na ramena a utíkejte k Fio.
smode2

Fio je paráda. O ČS je dobré, nejen v tomto, si neopírat ani kolo :)

Anebo ještě lépe Degiro
Degiro jak v čem. Na dividendy určitě né a na české akcie také ne. Jinak kdysi spořka provozovala Brokerjet a ten byl dobrý, ale poté ukončili činnost, tak jsem odešel do fia.
Degiro už není tak výhodné. To bude to Fio pohodlnější.
Smode - dřív jsem si ho tam opíral, když jsem si tam chodil pro divi z tabáku. Loni jsem změnil typ obchodního účtu, tam chodí přímo :) Letos jsem ale musel do KB, zbylo mi pár akcií komercky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]