Nejste přihlášen/a.
Dnes v rádiu hráli písničku od skupiny BEE GEES a když skončila tak v rádiu řekl, že nás ta skupina pořád někam posílala.
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
Prohrabala jsem snad všechny stanice, které mě napadly.. ale buď dnes ráno nehrály Bee gess a ty zbylé nemají playlisty až do rána... Ale tak nějak se nejvíc hraje Tragedy, Stayin alive nebo Alone. Ale myslím ,že žádná z jmenovaných neodpovídá Vašemu popisu... Bohužel,snaha byla.. Přeji hezký zbytek večera.
geek®
0x
Tak playlist rádia se dá najít na internetu, ne? ![:) :)]()
A v rádiu se hraje většinou jen to nejznámější od daných kapel, tak by mohlo stačit si pustit Spotify a poslouchat.
A v rádiu se hraje většinou jen to nejznámější od daných kapel, tak by mohlo stačit si pustit Spotify a poslouchat.
0x
Zřejmě "Bee Gees Massachusetts":
"Cítím, že jdu zpátky do Massachussets,
Něco mi říká, že musím jít domů.
A všechna světla v Massachussets pohasly
V den, kdy jsem ji opustil
a nechal samotnou."
... ![]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]