Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přišel jsem na to, že si přítelkyně domlouvá sex ve třech s jinými

Od: klidajk odpovědí: 24 změna:
Ahoj, jsem s přítelkyní krátce, teprve dva měsíce, ale i po tak krátké době si plánujeme společné bydlení, protože si strašně rozumíme a přijde nám jakoby jsme se znali dvacet let. Mám na mysli, že si rozumíme ve všem. Bohužel se stalo, ač to nedělám, že jsem ji vlezl do telefonu, a tam zjistil, že si domlouvá sex se dvouma jinýma chlapama. Prostě si tam psali, kde to bude, jak to zrealizujou, apod. Další prasárny raději psát ani nebudu.. Ona s tím vesměs souhlasila. Když jsem jí řekl, že o tom vím, tak mi řekla, že by to nikdy neudělala, že mě miluje a chce být se mnou, že to. Byla prej sranda.. Ona ví, že je věrnost hodně zásadní, jenže teď nevím co si o ní mám myslet, a o důvěře už taky nemůže být řeč. Ona mě chlacholí, že si je všechny zablokovala a že si klidně změní číslo kvůli mě. Problém je, že stejně každý od sebe bydlíme sto km daleko. Poradíte jak se mám zachovat?

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

emyl
hodnocení

10x

Jj, není nic horšího, než když na tebe při grupáči zapomenou.

Asi jsi netušil, co je to FB, to je přítelkyně s benefity, nic pro trvalý monogamní vztah.

A co hůř, buď sis to vymyslel a nebo je ta tvoje přítelkyně lehce dementní, že si neumí ani zabezpečit telefon. no, já osobně bych se bál, že si neumí zabezpečit ani ne věci, došel bych si na testy :) jinak monogamní vztah na dálku nefunguje.

p23®
hodnocení

6x

Jak se zachovat?

Našla bych si dívku, která nemá tyto problémy. Asi to není ta pravá dívka pro Vás.

Zdravím.

hodnocení

4x

Vy si strašně rozumíte? Ty si strašně naivní a nejsi vůdčí :-D

olinl
hodnocení

4x

Pokud nás nevodíš za nos, tak si tipnu, že si ji poznal na nějaké seznamce. Co má ona nyní v plánu, pracovat z vašeho nového domova? Nevím kolik si měl ty předtím "známostí", pokud hodně, tak s ní pokračuj, pokud je první či druhá, tak si buď dej od ní pauzu, ať si ona srovná priority, že chceš vážný vztah nebo pokud to s tebou nemyslí vážně, ať to ukončí, lásku se dá i předstírat. Pokud jí to nevmeteš hned na začátku, tak se budeš užírat a lést ji jen do telefonu, kdykoli to bude možné. Telefonů si ona může koupit také deset, nehledě na notebooky a internet. Po dvou měsících známosti společné bydlení-znáš její rodiče, kamarády?

hodnocení

3x
Ona si tě jen omotala kolem prs(t)u. Užije si, podojí tě a odkopne. Nebo to s tebou potáhne dýl, ale budeš vždy ten, na kterého se v grupáči zapomělo. Můžeš ji mít na sex, pokud ti nevadí, že je promiskuitní, ale to asi nechceš. Bude to bolet, ale zbav se jí. Čím dřív, tím líp pro tebe.

hodnocení

3x

To chapu, ze o duvere uz nemuze byt ani rec, kdyz ji lezes do telefonu.

hodnocení

1x
A proč lezeš do telefonu co neni tvúj to si na tom tak špatně že musíš šmírovat cizí telefony?
No jinak mohla to bejt sranda
Nemusela to bejt sranda
Taky to moh bejt záměr
Nák mi nejde do hlavy že by přitelkyné chtěla 3ku bez tebe a přitom ti v podstatě dala pozvánku do svého telefonu aby sis to přečet
Spíš tě trénuje nebo nevi jak se tě zbavit
Hele vztah na 100km je stejně jen cesta do pekel zvlašt jestli si žárlivej nebo ji nevěříš
Takže pokud je hezka chceš ji tak si ji nech jako milenku a povyražení ale v nákej trvalej vztah moc nedoufej

hodnocení

1x

Zdravím. Jak se zachováte. je jen na Vás, je to Váš život. Ale opravdu chcete být ve vztahu, ve kterém si nemůžete vzájemně důvěřovat? Oba se chováte divně, ale názory na toto mohou být různé..

michalverner
hodnocení

1x
"Strašně si rozumíme...ve všem".Tak to si asi moc nerozumíte,že?
Zkráceně...Ona prostě chce sex s jiným, Vy jste jí na to přišel a ona se chce vymluvit.Myslím, že zde není co řešit.

hodnocení

1x
Předně jsi blb, že jí lezeš do mobilu. To jí chceš vlastnit? Důvěru k ní nemáš už teď, jinak bys tam nelezl. Rozejít, jak by to vůbec mohlo mít budoucnost? Být ta holka, tak tě za to kopnu do zadku. Její telefon je její soukromí a ty nemáš právo tam lustrovat, tak tě asi ráda má když ti ještě slibuje místo aby tě nakopla do koulí za narušení soukromí a za nedůvěru.
Ona je hloupá a nevyzrálá, když má potřebu tohle psát, pryč od ní.

slon
hodnocení

1x

Číslo na přítelkyni by nebylo ...?*hi*

klidajk
hodnocení

Dementní není, má dokonce vysokou školu. Zabezpečit telefon si umí, koukl jsem se jí do něj protože mi sama řekla heslo..
emyl

Ok, a ty nemáš výšku? Pak budeš nejspíš její hračka, leda že nějak socioekonomicky převyšuješ její status; a to víš že ženy muže permanentně testuji, pokud jim to svou naivitou dovolíš? toto byl pravděpodobně jeden z testů, jak lépe by ti mohla říci, aby jsi šel do čtyřky? velmi pravděpodobně to zkusila takhle :)

A že s tebou plánuje nějaké bydlení, po 2 měsících? Kolik jí je? pokud už jí je něco přes pětadvacet, no tak má tendenci hnízdit samozřejmě... Ale takováhle rošťanda se moc měnit nebude.

Řešení spočívá v tom, jestli to společný bydlení bude u tebe, anebo u ní v její lokalitě. V tom 2 případě jí dej pa pa rovnou, bo seš její toy.

liska5

K sociální inteligenci nedospěje ani se třemi VŠ. Tu může mít vysokou i při nedokončeném učňáku.

crl
socioekonomicky - příjem, společenské postavení. Ne oblbovací dovednosti
liska5

Mluvím o sociální /tím i vztahové/ inteligenci. Neřeším ekonomuckou stránku, to je zcela něco jiného.

crl

Vím, tak ještě jednou, socioekonomický status vs sociální inteligence jsou asi jako hodinky a holínky, je to úplně odlišný parametr!

hodnocení

0x

A nebyla to jenom zkouška,aby zjistila,jestli jí lezete do mobilu?Jako dát vám heslo a potom tam nechat tyto zprávy,je divné.

makk
hodnocení

0x

Já bych úplně nezavrhoval variantu, že se opravdu jen bavila a že by nakonec nikam nejela. Ale po dvou měsících by měla být ještě zamilovaná a to zjevně není. Problém je i ta vzdálenost. Jak často jste spolu? Ono se sice říká, že láska hory přenáší, ale taky se říká, že sejde z očí, sejde z mysli. Proto vztahy na dálku nebývají moc úspěšné.

Podtrženo sečteno ona to s tebou nejspíš tak úplně vážně nemyslí, tak bude asi lepší najít si jinou a blíž.

hodnocení

0x

Jj, "slibem nezarmoutíš" ...na žádný vztah to nevypadá, holka bude asi "veselá v rozkroku".

Jedině ji brát jako kamarádku s výhodami a zároveň se chránit, abyste od ní něco nechytil. Na nějaký vážnější vztah se poohlédněte jinde.

hodnocení

0x

Podle toho jak to popisuješ, tak tě jen testuje a zjišťuje tvůj názor na to. Pokud ti tedy není trojka proti srsti, tak se postarej aby jsi byl součástí. Pokud tomuhle nehovíš a nebo se nedokážeš dělit, tak ukonči vztah. Nepovede to ke šťastnému konci.

liska5

Jsou 100km od sebe. Dojíždím na trojku - to zní zajímavě.

Plánují přece společné bydlení a vážného vztahu. Jinak je to vše jen dočasné a tudíž irelevantní.

slovan
hodnocení

0x

Rozejít se, skončit, nic nevysvětlovat, neozývat se, zapomenout. A hledat jinou ( nebo nehledat žádnou ).

Za deset let se tu pak neptejte, co máte dělat s posraným životem, protože jste mě tehdy ( to jako teď ) neposlechl.

Promiskuita ( nebo "polyamorie" ) není léčitelná. Už žen ani u mužů. I kdyby k tomu "fyzicky" nedošlo, tak je vidět, že ji flirtování baví a to pak není žena vhodná pro manželství, děti a společný život.

Slibovat, že "už to neudělá", když ji to baví, je nesmysl. Stačí, aby jste se v budoucnu jen trochu neshodli, což se prostě stává, a už bude mít znovu mobil v ruce s dalšími náhradníky na pobavení... K přechodu z displeje do reality už je pak jen malinký krůček...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]