Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

AeskuLab odběr krve

Od: karbanatek® odpovědí: 14 změna:

Zdravím , vím že mají v AeskuLab otevřeno do 10:30 jiný zdroj do 12:00 , ale jaký je poslední čas odběru krve?

Mám obavu že tam přijdu v 10:00 dřív opravdu nemůžu a dostanu odpověď že odběr ranní krve se dělá do 9:00.

Děkuji.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zaseja
hodnocení

2x

Nechápu, jak můžou lidi hodiny a hodiny čekat na odpověď na dotaz, na který dostanou odpověď okamžitě, když si na konkrétní místo zavolají.

hodnocení

1x
Dnes jsem tam byla na odběru,odcházela jsem před desátou a lidí tam bylo ještě tak na 2 hodiny,po 11 hodině je to na zazvonění,po desáté vás určitě ještě naberou.

hodnocení

Fakt nikdo nechodí na odběr krve?

Chodí, docela často. A jsou tam od 7:00 do 10:00.

hodnocení

0x
Nepíšete město odběru!
Doporučuji telefonicky kontaktovat nejbližší odběrové místo.
unilabs.cz/...
Můžete si tam vybrat kraj, nebo i město.
Nepíšete město... Vyberte si
firmy.cz/...

hodnocení

0x

Krev se dá odebrat kdykoliv. Ráno má každej jinak.

Stačí se fyzicky neodrovnat a šetřit a jíst maximálně suchej rohlík a vodu.

Ráno = nezkreslit výsledky

Odebrat se dá kdykoliv. Jenže se to musí stihnout do doby, než si pro vzorky přijede auto, které je odveze do laboratoře. Pak už se na Vás vykašlou.

Nevím. Já chodím na odběry přímo do laboratoří v nemocnicích a poliklinikách Agel.

Začínají od 6:30

Jestli chodí někdo kamsi, kde to pak sváží,... no potěš co to je za firmu to Aeskulab (čekal bych lab = laboratoř)... nebo je to běžné v malých městech a vesnicích?

gumidek - Jo jo, je to miniaturní obec, taková díra po granátu *smich*

AeskuLab odběr krve

A přitom stačí jet pár stanic metrem někam, kde to funguje normálně jako ve zbytku čr :-D

Na metro to mám 5 stanic tramvají. Proč bych jezdil někam 1/2 hodiny tramvají a metrem, když na tuhle polikliniku dojdu za 5 minut pěšky? *sok*

Ve mě takové zdravotnické zařízení budí nedůvěru stejně jako jednodení kliniky na operace.

Ale každý to máme jinak. To je jako nechat opravovat auto u tchána v garáži na sídlišti a kdyby náhodou, tak ho pak převeze do servisu 10km vedle, protože nemá všechny přípravky. :)

Ale veterinář taky očkuje v chlívě a krávy nejezdí na kliniku k němu :). Vím, že to už přeťápuji, ale přesně tento pocit mám, abych se vyjádřil. Třeba je to tam ale hezčí prostředí než na laboratořích.

" Aeskulab"(patří do evropské skupiny "Unilabs") rozhodně není žádný veterinář v kravíně. Zkuste se podívat třeba sem, možná změníte názor ;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]