Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhláška 50 (Po novu zákon 250)

Od: milten odpovědí: 2 změna:

Zdravím, jsem vyučený elektrikář a přemýšlím že bych začal dělat na sebe tím mám namysli OSVČ. Zkušenosti už za sebou nějaké mám, akorát si nejsem jistý jak je to aktuálně s vyhláškou 50. Když jsem dělal zkoušky (rok zpět) tak vyhláška 50 platila, ale asi cca 2 měsíce po tom se to změnilo na zákon 250, kde se to celkem dost osekalo. Tak by me zajimalo co je potřeba atd. po novu?

Předem díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasa*
hodnocení

0x

Po novu asi nic, ale budeš muset mít oprávnění a osvědčení od TIČRu. Pokud chceš podnikat na vyhrazených tech. zařízeních - mezi které elektřina patří! A samo s sebou dostatečnou praxi- nepíšeš jakej jsi měl § té 50ky.

sasa*
hodnocení

0x

Dále pak nařízení vlády 194/2022 řeší otázku bezpečnosti...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vyhláška 50

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]